perjantaina, elokuuta 29, 2008

perjantai

Poikkeuksellista, perjantai-ilta. Kumpikin kotona. Nautin loikoilusta kuunnellen radiota ja surfaten netissä. S puuhaa alakerrassa uusia asennuksia. Koirat meuhkaavat pihalla. Tunnelma on kaikkiaan mukava. Aurinko on laskemassa ja värjää puiden latvoja oranssinpunaisellaan. On uskottava että kesä on taakse jäänyttä..

Erikoinen päivä. Kävin tänään hoidossa, muutama palanen loksahti taas paikalleen ja sain ohjeet homeopaattiseen lääkkeeseen. Totta vai mielikuvaa mutta hoidon jälkeen purkautunut pieni itku ja keskustelun selkiyttämät ajatukset toivat seesteisen olon. Kävin suoralta kädeltä hakemassa vielä tasapainottavat pikku palleroni, joita otinkin heti apteekista lähtiessä. Liekö syynä ajatuksia selkiyttänyt terapiointi vai lääkkeet, mutta olo on rauhallinen. Sopii sinänsä loistavasti vapaaseen perjantai-iltaan jolloin ei ole kiire mihinkään..

Näitä hetkiä ei ole ollut liian usein. Hetkiä jolloin ei tarvitse olla valmistautumassa johonkin. Jolloin ei takaraivossa tao ajatus tekemättömistä asioista (on niitä nytkin, mutten uhraa niille nyt yhtään ajatusta). Hetkiä jolloin elämän äänet kuuluu ympäriltä ja silti olen vain minä ja ajatukseni.

En ole pariin viikkoon kirjoittanut kirjaani. Ajatus on muhinut kyllä koko ajan takaraivossa, mutta kiireessä pakottamalla ei voi kirjoittaa. Runoja on kyllä putkahdellut senkin edestä. Nyt olen ottanut tavakseni puhua runot ja ajatukset puhelimen sanelukonetoiminnon muistiin, yleensä kun nuo putkahtavat esiin juuri autoa ajaessa jolloin on paha alkaa kirjoittaa ajatuksia ylös..

Lasillinen punaviiniä lämmittää. Elämä on rauhallista ja hyvää. Nautin tästä hetkestä nyt hetken.

Ei kommentteja: