torstaina, elokuuta 07, 2008

Teetä ja sympatiaa

Oli mielenkiintoista käydä arvauskeskuksessa tänään. Ei niinkään sen takia että olisin epäillyt minkä diagnoosin tohtori tulee tekemään, tai saanko tarvitsemani saikkulapun, vaan lähinnä sen takia että edessäni oli kerrankin lääkäri joka lausui nimeni oikein.. Tosin täytyy myöntää että hiukan huvitti lääkärin taivastelu kuinka suomalaisella naisella voi olla arabialainen nimi..

Kaksi päivää saikkua vielä. Lääkäri epäili kyseessä olevan viirus. Olisin voinut kertoa lääkärille tämän viiruksen sijaitsevan ihan täysin korvieni välissä, mutta ehkä kuitenkin oli parempi että saikkulappuun tuli maininnaksi pitkittynyt flunssa. Ja tottahan tuo on, nenä oli tukossa ja olo on voimaton, lihaksia ja päätä särkee. Tosiasia on kuitenkin se että kotiin päästyäni olo parani liki heti, tiedän kuitenkin että työkuntoinen en ole, joten levon kannalta..

Ihmetyttää kyllä tässä flunssassa sellainen outo piirre, että vaikken ole muutamaan päivään muuta syönyt kuin teetä, teetä, kahvia, kivennäisvettä ja paria erilaista keittoa sekä muutaman näkkärin päivässä, on paino koko ajan noussut. Ymmärtäisin jos teehen olisin laittanut kilokaupalla hunajaa, mutta jos puolen litran kupilliseen laitan vajaan teelusikallisen. En mielestäni ole mitään suuresti lihottavaa syönyt, mutta paino vain nousee.. No, vaikka ravaan pissillä vähän väliä, lienee valtaosa tuosta teestä kuitenkin varastoitunut vuoteessa rötköttävään elimistöön.. Eli ehkä, toivottavasti, paino putoaa normaaleihin lukemiin heti kun nousen ja alan taas liikkua normaalisti.. Toivon sitä todellakin!