perjantaina, elokuuta 29, 2008

Sanatonta

Olisiko kellään myydä toimivaa kristallipalloa? Vähän käytetty, tai hyvin palvellut. Kunhan varmasti kertoo mitä muiden mielessä liikkuu... vai liikkuuko..

Olen toivonut, pyytänyt, rukoillut ja jopa uhkaillut. En ehkä tarpeeksi, mutta olen yrittänyt. Jos ja kun toinen ei avaa sanaista arkkuaan, en voi muuta kuin tehdä ratkaisut omien mielipiteiden mukaan. Ei keskustelua ole se että toinen toteaa vain ajattelevansa asioista pitkälti samoin.. Mistä asioista?? Jos annan kaksi vaihtoehtoa - Valitse noista, ei voi sanoa ajattelevansa asioista pitkälti samoin..

Kyllähän kumpikin rakastaa. Tavallaan. Vaan jos palaset eivät sovi yhteen. Miksi rikkoa, repiä ja raadella hitaasti mutta varmasti kahta sielua.. Miksi, miksi, miksi..

Silti jokin osa minusta yhä huutaa antamaan aikaa.. vaikka toinen osa tietää ettei aika muuta mitään.. Ainoa jota voisin muuttaa on itseni, enkä taida haluta muuttua siihen suuntaan joka tekisi tässä tilanteessa onnelliseksi. Sillä se tarkoittaisi eräiden osa-alueiden totaalista tappamista..

Ei kommentteja: