keskiviikkona, kesäkuuta 25, 2008

Unelmat

Kaikki merkit kertovat ja muistuttavat kuinka ihmisen tulisi toteuttaa unelmansa, seurata elämän polkua.. jäin tänään (työmotivaation ollessa kunnolla miinuksella) miettimään mikä oikein olikaan unelmani..

Olen aina halunnut kirjoittaa kirjan. Muutamaan otteeseen tuon olen aloittanutkin, mutta jotenkin idea on "karannut" niin ettei valmista ole syntynyt. Tekstiä kyllä syntyy, senhän todistavat jo lukemattomat blogin merkinnät, joten siitä ei ole kiinni. Ehkä tässäkin asiassa minua on pidätellyt epäonnistumisen pelko.. Mietin oliko tämä se unelma johon nyt olisi aika tarttua..?

Mietin myös muita unelmiani, halua matkustaa, nähdä maailmaa, ehkä työskennellä ulkomailla. Tuohokin on aina ollut syynsä miksi reissuja ei ole tullut tehtyä. On sitten ollut rahapula (rahaa riittää aina siihen mihin haluaa sen riittävän), ihmissuhteet tai muut velvoitteet ovat estäneet lähtemisen kauemmas ja/tai pidemmäksi aikaa..

En lue unelmiksi suoranaisesti minkään omistamista, vaikka olisihan se pinkki unelma (harrikka tai urheiluauto) mukava. En näinollen pidä rahaakaan unelmana. Raha on se jolla unelmia voi toteuttaa, ostaa ne lentoliput haluttuun paikkaan, maksaa välttämättömät kulut jotta voi keskittyä siihen mikä ruokkii sielua.

Jälleen päädyn samaan tuttuun ajatukseen, ellen voi/osaa/uskalla päästää irti siitä mitä minulla jo on, en voi tavoitella unelmiani. On lähdettävä voidakseen palata. On uskallettava irroittaa jotta voi avata sylinsä maailman lahjoille. On vain uskottava ja uskallettava..

Ei kommentteja: