keskiviikkona, kesäkuuta 25, 2008

Loma

Tuo kauan kaivattu, odotettu ja toivottu. Loma!! Kolmen tunnin kuluttua seuraavat 48 tuntia vietän hyvin ansaittua työnantajan maksamaa loma-aikaa. No, kyllähän noita lomapäiviä on tämän työsuhteen aikana kertynyt peräti se kaksi viikkoa, mutta loput onkin sitten säästetty hiukan myöhempään ajankohtaan nautittavaksi..

Aion todellakin nautiskella näistä tunneista, tilattuna on pelkkää auringonpaistetta. Hyviä hetkiä ystävien kanssa, ja aikaa koirille sekä kodille. Kun vapaata on niin vähän mitä viimeisen vuoden aikana (tai varsinkin viimeisen 9 kk aikana) on ollut, osaa jokaista vapaapäivää arvostaa. Joudun jälleen toteamaan, ettei minua ole luotu 8-16 työskentelyyn viitenä päivänä viikossa. Mieluummin painan 12 tuntisia päiviä tarpeen niin vaatiessa ja haaveilen sitten pilvilinnoistani niinä päivinä jolloin pakollista työvelvoitetta ei ole.. Jos, ja kun kohta on työneuvotteluiden aika, aion asian ottaa esille, tarvitsen oman vapauteni voidakseni antaa työnantajalle sen mikä hänelle kuuluu.

Nyt aion juhlistaa alkanutta lomaani lasillisella hyvää punaviiniä ja nautiskelemalla pienestä kauneushoidosta oman kylpyhuoneen syövereissä.. Malja kesälle ja vapaudelle!

Ei kommentteja: