sunnuntaina, toukokuuta 01, 2005

Lorvismi

Näistä alkaa jo tulla tapa: Wappuja ilman alkoholia.. Toisaalta voisi tietysti sanoa että suunta on sellainen että kaikki "amatöörijuhlat" ilman alkoholia.. tämän vuoden puolella kun olen ollut kuskina niin uutenavuotena kuin pääsiäisenä ja näillä näkymin juhannuskin menee töiden merkeissä joten sama suuntaus jatkunee..

Jotenkin olen tänään tuntenut huonoa omaatuntoa siitä että koko wappu on mennyt lorvailuksi ilman hyvää syytä, ei ole krapulaa, en ole kipeä, ei vain ole jaksanut/viitsinyt tehdä oikein mitään, no toisaalta eilen meni kyllä pari tuntia ruuanlaittoon (perunasalaatin ja rahkan väsäämiset, uunilavan laitto) tiskit on tiskattu ja tällä hetkellä pesukone pyörittää pyykkejä.. eli ei tämä ihan totaaliseen saamattomuuteen ole mennyt, mutta silti alitajunnassa kaivelee kaikki se mitä pitäisi tehdä. Tiedän, nyt voisi olla fiksua tehdä noita rästissä olevia juttuja sen sijaan että märisen niistä blogiin, mutta toisaalta ajattelen että minullakin on joskus oikeus olla vain tekemättä mitään..

Koko olo on jotenkin epämääräinen, juuri sellainen että tässä voisi räjäytää totaalisen perheriidan, haukkua jonkun ystävän tai vaikka vain suuttuessaan heittää kännykän katukiveen.. joten ehkä on parasta käydä hakemassa jotain hyvää jääkaapilta ja asettautua katsomaan sunnuntain simpsonia....

Ei kommentteja: