torstaina, toukokuuta 05, 2005

Hämärän rajamailta

Tällaiset "melkeen vapaapäivät" on hämääviaä, jotenkin koko päivä menee ihmetellessä mitä tekisi kun tietää että huomenna on taas mentävä puurtamaan pitkän kaavan mukaan..

Päivä oli täynnä pähkäilyjä, olen moneen otteeseen miettinyt että pitäisi varmaan kuskata mukana sanelukonetta niin saisi kaikki aatokset talteen.. eipä vaan ole tullut toteutettua vieläkään. Tässä poiminta päivän pähkäilyistä:

Miksi niin monen ihmisen suupielet ovat normaaliasennossaan alaspäin?? Katselin tuttujen kuvia ja kauhistuin huomatessani kuinka monen suun asento on suoraan sanottuna vittuuntunut. Itse olen aikanani saanut kuulla jonkin kerran näyttäväni tylyltä silloin kun ilmeeni on "normaali" joten olen tolkuttanut itselleni ettei maailmani siihen murene jos vaikka ylläpidän pientä hymynkaretta.. Messuillahan on tottunut hymyilemään kuin hangon keksi koko ajan, taitaa olla aika toivottavaa, sen verran moneen otteeseen sain viimeksikin palautetta hymyilystä ja hyväntuulisuudesta. Ja mikäs siinä, ei se hymy mitään maksa...

Ei kommentteja: