perjantaina, toukokuuta 13, 2005

End of Outlaws

No huh!!
Sellainen viikko että oksat pois, onneksi on jo perjantai.. Hirvittävästi on mielessä pyörinyt kirjoitettavia asioita, mutta siinä vaiheessa kun ehtii istahtaa koneelle niin *puhf* kaikki katoaa..

Elämäni lainsuojattomana on päättynyt tältä erää, tiistaina muistin vihdoin ja viimein maksaa autoveron. Onneksi ei ole tullut ajettua ratsiaan tässä kevätpuolella, autosta olisi nimittäin lähteneet kilvet sen siliän tien jos olisivat tarkistaneet.. Mutta se homma on nyt sitten kunnossa, samoin kuin käytin Bublen/Salaman katsastuksessa (reilun viikon myöhässä) ja läpi meni niin että kosahti. Katsastusmies kyllä huomautti että renkaisiin on muutama nasta jäänyt. Kun totesin ettei näin pienin hennoin naisen sormin yksinkertaisesti saanut nypittyä kaikkia pois, niin naureskellen otti ruuvimeisselin ja napsutteli muutaman taivaantuuliin.. *virn* Toinen josta tuli sanallinen huomautus oli tuulilasinpyyhkijät. Nuo kun toimivat pääsääntöisesti vain hitaimmalla vaihteella. Tähän totesin vain tyynesti että kyllä ne saa toimimaan, vaatii vain oikean ranneliikkeen. Sain sitten kehoituksen näyttää.. Onneksi samalla katsastaja meni tarkistamaan vararenkaan olemassaolon ja sain tuskailla rauhassa pyyhkijät isompaan pykälään (Luojan kiitos ne tällä kertaa suostuivat yhteistyöhön). Tyyppi katsoi kuinka pyyhkijät viuhtoivat, naksautti keskinopeuteen ja sammutti ja totesi: Aha!.. Teille voin tässä tunnustaa että oikeasti ei niitä pyyhkijöitä motarilla kiitäessä kyllä saa naksautettua siihen nopeaan asentoon, sen takia tulee ajeltua niin että ruikkii vettä lasille jolloin hetken pyyhkijät viuhtovat innokkaasti..

Mutta anyway, keltainen ihme on taas laillisesti liikenteessä, ja lupaan ja vannon ja vakuutan että mikäli sama auto on ensi keväänäkin vielä ajossani niin vaarmasti vien sen ajoissa katsastukseen... nih!

Ei kommentteja: