tiistaina, toukokuuta 31, 2005

outoja aatoksia

Kumma juttu muuten, mielessä pyörii pitkin päivää miljoonia juttuja joista ajattelee että pitäisi kirjoittaa tänne. Mutta niin vaan siinä vaiiheessa kun istun koneen äärellä ja kirjaudun bloggeriin niin *Puuf* kaikki nuo pähkäiltävät katoavat sen siliän tien..

Hetki sitten tuli ajankohtaisessa kakkosessa (vai kotimaa nyt- ohjelmassa, no joko tai) ohjelmaa palvelualojen pienyrittäjistä: Olen tuntenut jonkin asteista masennusta siitä että koko ajan ei ole ollut tasaisesti tarpeeksi töitä omalta alalta. Lohduttavaa sinänsä, ohjelmassa kerrotaan että lukemattomat palvelualojen yrittäjät kärsivät samasta ja lukemattomat ovat hakeutuneet muualle töihi jotta heillä olisi varaa tehdä sitä työtä johon ovat kouluttautuneet ja jota haluaisivat tehdä.. Eli saanen pyyhiä pois masentuneisuuteni sinne tänn pätkätöiden tekemisestäni.. Toisaalta tiedän kyllä senkin että jos kerrankin keskittyisin vain ja ainoastaan yhteen työhön, ja tekisin siinä parhaani (enkä vain sitä mitä sattuu kulloinkin huvittamaan) niin ei tarvitsisi jonkin ajan jälkeen ottaa pätkiä vastaan.. No onneksi joka päivä on mahdollisuus "aloittaa uudestaan" joten jos nyt vielä päivän pari leijun tässä päättämättömyydessä ja samalla kertaa kuulostelen vanhojen ihmisten ajatusmaailmaa ja imen heistä elinvoimaa itseenikin.. ensi viikolla voin sitten taas aloittaa tosissani..

Ai niin, kesäpäivitystä taas: sain vihdoin istutettua lisää kesäkukkia.. kohta tää alkaa näyttää edenin puutarhalta..
ai niin *2 pitäkää peukkuja että S löytää taka-akseliin puuttuvan palikan, sitä mökötystä ei jaksa aatukaan mikä seuraa jos viikonlopun Nortelje-reissu peruuntuu... *huokaus*

Ei kommentteja: