sunnuntaina, toukokuuta 29, 2005

Jumetus

Jeesh! Hyvältä tuntuu, selkä, kädet ja aavistuksen jalatkin on jumissa. Viime aikoina on tuo kuntoilu jäänyt hiukan heikkoihin kantimiin, joten kun kävi ilmi että apua muuttoon kaivataan niin ilmoittauduin innolla mukaan.. Mikäs sen parempaa hyötyliikuntaa. Itse muutto eteni sopivassa aikataulussa (mitä nyt pikkasen tuli töihin hoppu *virn*). Porukkaa oli paikalla sopivasti, itselle ei ainakaan tullu fiilistä että olis liian paljon joutunut paahtamaan (kundit voi tietty olla toista mieltä..) ja ilmeisesti kaikki tavarat saapuivat ehjänä perille..

Asunto oli aivan ihana! Jos en olisi niin totaalisen rakastunut nykyiseen omaan asumismuotoon niin olisin tuntenut armottoman kateuden piston. Vanhoissa taloissa on se ihanainen oma henkensä, ja mikä ihaninta parvekkeelle kuului vain lokit ja totaalinen hiljaisuus.. Uskon että asumisesta tuolla tulee ERITTÄIN onnellista. Ainakin toivon sitä sydämeni pohjasta!

S saapui sitten laivalta iltasella. *Huokaus* Ilmeisesti reissu oli ollut mukava, mitä nyt johonkin oli kadonnut kolme tuntia elämästä.. toisaalta tämä katoamus oli tapahtunut helsingissä joten eipä kai mitään katastrofaalista ollut tapahtunut.. Ehkä tuo elämäkin pikkuhiljaa voittaa tuolla soffan pohjalla..

Ei kommentteja: