tiistaina, kesäkuuta 21, 2005

Paistetta

Ihmeellinen ihana aurinko.. Pari päivää on vietetty todellista lomaa S:n kanssa. Eilen maanantain kunniaksi siivosimme yhdessä, minä imuroin ja pesin lattiat. S leikkasi nurmikon ja puisteli matot. Siivoaminen on huomattavasti mukavampaa yhdessä. Iltapäivällä matkasimme yhdessä Lahteen ja illalla takaisin kotiin.. Tänään puolestaan käväisimme tallilla, käytimme ärrän ilmastoinnin huollossa ja shoppailimme ikeassa..

Itse nautiskelin auringosta sen aikaa kun auton ilmastointi huollettiin, mukavaa istuskella lastauslaiturilla ja katsella ohitse kulkevia miehiä.. täytyy todeta että yllättävänkin vilkas liikenne noin syrjäisellä paikalla.. sääli vaan sinänsä että varsinaiset silmänilot oli aika vähissä.. toisaalta veikkaan että runsaan puoleinen liikennöinti osaltaan johtui siitä että lastauslaiturilla istuskeli minihameinen, toppinen neitokainen.. ainakin itsetunnolleni tekee ihan hyvää ajatella että olin kaiken liikkeelle paneva voima.. *virn*

Huomenna pitäisi sitten vihdoin ja viimein "korkata" kesä ja terassikausi. Tästähän on tulossa oikein putki, huomenna yhden frendin matkaan, torstaina toisen kanssa terdelle, ensi viikolla tulee yksi frendi hollannista.. Noh, kesä on nautiskelun aikaa, ja kyllä ne pimeät talvipäivät sieltä tulevat aikanaan, sitten on aikaa hautautua tylsään arkielämään..

Tänään päivällä oli mielessä jokin fiksu ajatus kirjoitukseksi, mutta tuo on haihtunut höyrynä ilmaan, joten ehkä niitä syvällisiä kirjoituksia tulee sitten kelien viiletessä.. hope so!

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Minihame on helpoin tapa saada yksinkertainen mies liikkeelle. Ehkä vielä helpompi on jättää se hamekin pois :D

-z- kirjoitti...

no, veikkaan että rakas virkavaltamme puuttuisi jo siihen jos neitokaiset juoksentelisivat pitkin kaupunkia ilman hameita... *virn*

Anonyymi kirjoitti...

Ja moni muukin mies haluaisi kovasti puuttua asiaan :D

-z- kirjoitti...

hmmm... jospa testaisinkin tuota toimintaa tänä iltana terassilla...

Anonyymi kirjoitti...

Heh, anna edes pieniä vinkkejä missä :D

-z- kirjoitti...

rocks... tietenkin...