perjantaina, kesäkuuta 17, 2005

Miehen seksikkyys

Voi tätä elämää.. Big D pähkäili joitakin aikoja sitten ihastumisten epäloogisuutta, kuinka haluaa sitä mitä ei voi saada, eikä halua sitä mitä saisi.. Samahan tosin pätee kaikkeen muuhunkin kuin vain ihmissuhteisiin...

Itse havahduin taas eilen miettimään mikä tekee miehestä seksikkään.. Tiedä sitten johtuuko ajatteluni tästä (kuulemma) raksuttavasta biologisesta kellosta vai olenko luonteeltani vain parantumaton vamppi, mutta jostain kumman syystä olen havainnut kiinnittäväni huomiota varattuihin, 2 lapsen isiin... Eilen löi nimittäin niin tehokkaasti polvet veteliksi ensikohtaaminen tuttavani puolison kanssa. Asiaa ei helpottanut yhtään se että mieskin oli ilmeisen tyytyväinen näkemäänsä. Ja jos nyt heittäydyn oikein paljastavalle linjalle, niin myönnettäköön että jos tuo mies olisi ojentanut kätensä ja kysynyt:" Tuletko?" niin olisin varmasti ollut valmis ihan mihin vain.. MUTTA, ehkäpä juuri siinä se seksikkyys ja viehättävyys piilikin, tiesin ettei hän kysyisi.

Niin, miksi tuolla tikityksellä olisi mitään tekoa seksikkyyden kanssa? Jos ajatellaan tilannetta lajin säilyvyyden kannalta: Nainen luonnollisesti valitsee vahvan ja selviävän miehen, jotta lasten syntyminen ja kasvaminen olisi turvattua. Joten jos mies on osoittanut olevansa kykeneväinen tuottamaan jälkeläisiä niin luonnollisesti hän on suvunjatkollisesti varmempi kuin kykeneväisyyttään todistamaton yksilö.. Toisaalta tietysti jos ajatellaan sitten jatkollisesti, lisääntymisen todistaneella yksilöllä on myös velvollisuutensa edellistä perhettä ajatelleln.. kolikolla on kaksi puolta.

Muutoinkin olen havainnut miesmakuni vuosien mittaan muuttuneen: Nuorempana ihannekuvaani vastasivat Mike Monroen tyyliset ylilaihat pillikintut, joiden koko olemus oli sekoitus keijukaismaista keveyttä ja epämääräisen rankkaa rockelämää.. Oikeastaan ensimmäinen fyysinen piirre johon huomaan kiinnittäväni huomiota (ja olen aina niin tehnyt) on miehen käsivarret ja olkapäät. Täytyyhän niissä olla tarpeeksi ruutia kantaa morsian kynnyksen yli. *virn* Todellisuudessa tämä mielenkiinto käsivarsiin johtunee isästäni, jokaisen tytön ihannemies on oma isä. Isäni joka on tehnyt ikänsä ruumiillista työtä, on aina omannut vahvat käsivarret, ja todellisuudessa isäni on edelleenkin se ainoa mies jonka käsivarsilla olen kokenut olevani pieni, hento ja turvassa. Toinen piirre joka on periytynyt isästäni miesihanteeseen on nuo 'kirveellä veistetyt' kasvot. En voi sietää mitään kiiltokuvamisia pullamössöjä, vaan kasvoissa pitää olla särmää..

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Osa seksuaalista jännitettä on juuri siinä, että käsissä on se, mitä ei saisi olla. Mutta pois sellaiset ajatukset. Hyi :D