keskiviikkona, lokakuuta 22, 2008

Punaviiniä ja..

Huh! Onpa takana melkoinen ryöpytys. Niin ihmissuhde kuin työrintamalla. Osa noista tuntuu jopa ratkenneen, osa etenee omalla painollaan ja osa odottaa päätöksiä.

Tuntuu hyvältä. Tuntuu hyvältä päästää kaikki se paska ulos sisuksista. Itkeä. Kertoa miltä tuntuu. Koota ajatukset ja ilman syytöksiä kertoa mitä haluaa. Tuntuu hyvältä päättää jotain ja seistä pää pystyssä päätösten takana. Joustaa, muttei antaa periksi. Ei kompromissejä, tai jos niitä onkin tehty, ei tunnu siltä. Ei ole jäänyt katkerana kaivelemaan miksen sanonut noin, miksen pitänyt kiinni siitä mitä olin asettanut tavoitteeksi. Olen tyytyväinen.

Vaikka olenkin fyysisesti ja henkisestikin aika puhki, on olo silti hyvä. Olen tehnyt parhaani. Saanut jopa kiitosta tekemisestäni. En halua kiillotella kruunuani sillä saralla, silti huomaan huuliltani lipsahtavan kuin varkain päivittelyt pitkistä päivistä ja "uhrauksista" joita tähän pääseminen on vaatinut. Tosiasiahan on että töitä on tehty. En silti ole korvaamaton. Olenhan saanut tehdä sitä mistä pidän. Vain aikataulut ja deadlinet ovat nostaneet stressin tasoa. Mutta nyt kun asiat ovat löytäneet oikean flown, tuntuu että loppu sujuu helpommin. En ole yhtään niin huolissani kuin kaksi päivää sitten..

Tuon yhden takarajan täyttyessä tänään (onnistuneesti) päätin vapauttaa itseni töistä "ihmisten aikaan". Kurvasin Alkon kautta. Mielessäni oli jo viime viikolta kummitellut ajatus hyvästä punaviinistä. Ei vain muka ollut aikaa hakea pulloa. Tänään oli. Löysin Chileläisen uutuuden, erittäin täyteläisen. Kotiin päästyäni hemmottelin itseäni kuumalla suihkulla, jalkahoidolla ja kasvokuorinnalla. Suihkun jälkeen korkkasin viinin. Pehmeän täyteläin, suorastaan herkullinen. Nautiskelen tuota lasillistani saksanpähkinöiden keralla. Olen ansainnut jälleen hetken vain olla. Taas olisi miljoona asiaa jotka pitäisi tehdä. Lukemattomia mieltä painavia seikkoja, mutta.. Tänään olen ansainnut lepohetkeni. Aikani lasilliseni, pähkinöiden ja joko hyvän kirjan tai tv:n äärellä. Vain olla ja nauttia tästä hetkestä.

Ei kommentteja: