maanantaina, lokakuuta 06, 2008

masennusmässäys

Kierre on valmis, kun mieli on maassa, tulee syötyä saadakseen voimia ja hukuttaakseen pahan olon edes hetkeksi suklaan aiheuttamaan euforaan. No viikko ns. "normaalia ruokailua" eli lämmin ateria päivällä ja jotain pientä illalla aiheutti vaa'alla hillittömän heilahduksen ei toivottuun suuntaan. Kruunasin koko pahoinvoinnin vielä lauantaina sirkuksessa nautitulla popcornilla ja hattaralla ynnä limulla. Sama meininki jatkui illan: popcornia, pistaaseja, suklaata ja salmiakkia, sekä brouskun koipia ja itse tehtyä lasagnea.. Sunnuntain lenkkikaveri oli hyvä syy paistaa vielä fetajuusto-taskuja ja avata piparipaketti..

Mittasin ihan huvin vuoksi sunnuntai-iltana vyötärön ympäryksen. Olo oli kuin syöttöporsaalla ja samaa näytti kyllä mittanauhakin 75 cm.. Härregud!! No illan viimeinen tujaus oli reilu hörppy magnesiamaitoa. Aamulla olin sitten jo melkein normaaleissa lukemissa. Vatsa toimi ja paha turvotus häipyi pöntön uumeniin. Aamulla mittanauhakin oli taas armollinen 68 cm lukemillaan, toisin kuin vaaka joka yhä sitkeästi roikkui ihan liian korkeissa lukemissa..

Päätin vakaasti ryhdistäytyväni ja nipistäväni nuo ärsyttävät 5 kiloa pois puntarilta. Ei tekosyitä suklaalle, ei lohduttautumista pastalla tai pizzalla. Vain vaaleaa lihaa, kalaa ja kasviksia, runsaasti kasviksia. Ja lisää liikuntaa..

Ei kommentteja: