keskiviikkona, elokuuta 24, 2005

Uusi namiskuukkeli

Kuten huomaa ei tänään ole taas mitään tähdellistä sanottavaa, sen takia onkin hyvä kiinnittää huomio tuohon oikeaan yläkulmaan ilmaantuneeseen *Flag?* namikkaan. Ilmeisesti tuon olisi tarkoitus toimia karsivana tekijänä kaikkien sairaiden blog-sivujen osalta. Vaan kun ottaa huomioon jotta blogger on monikielinen yhteisö niin kuinka monta harmitonta sivustoa saakaan "paskanakin" kun joku ilkeyksissään (tai vahingossa) liputtaa jonkun sivun. Se on helppoa jos sivuston materiaali on kuvien suhteen arveluttavaa, mutta entä jos arveluttavuus piilee tekstissä?? Tuskinpa bloggerin palveluksessa on suomenkielentaitoista henkilöä joka suit sait sukkelaan tarkistaa tekstin ja poistaa arveluttavuuden/koko blogin. Ajatushan on sinänsä erittäin hyvä. Vaikken hirvittävästi itse surfaakaan sivuja tuolla toiminnolla *next blog*, kun olen havainnut että eteeni avautuu lähes poikkeuksetta joku epsanjankielinen tai muuten vaan outo sivusto. Tiedän myös sen että blogeja nykypäivänä surffaavat suuresti kouluikäiset joiden osuminen jonkun pedofiilin sivuille ei ole kovin suotavaa (ei sillä, en pahastuisi vaikka joku ottaisi kaikki pedofiilit ja veisi ne saunan taakse lopetettavaksi)..

Mutta siis jos kaikki te kaksi lukijaani huomaatte minun/blogini kadonneen niin joku on liputtanut mut ulos.. kai.. ellei J.A.G ole siepannut minua..

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

et ole kadonnut minnekään...

-z- kirjoitti...

mikäköhän ihme siinä on kun meikäläisen blogiin näyttää kaikki ihme mainostajat eksyvän.. ei huvittaisi kuitenkaan sulkea anonyymi-kommentointi mahdollisuutta... Voiko nuo ampua??

-z- kirjoitti...

Ha-haa, nyt on eliminoitu ainakin spämmimasiinat... joutuu naputtelemaan sanavahvistuksen.. *virn*

Anonyymi kirjoitti...

ikävä kyllä ei taida onnistua. itse asiassa werkko on ärsyttävän hyvä paikka mainoastaa kaikkea maan ja taivaan väliltä.