keskiviikkona, elokuuta 10, 2005

Otteita tosielämästä

Tiistai: Ihana auringon paiste koko päivän kun istun konttorin seinien sisällä. Töiden jälkeen haen isoisälle synttärikukan ja menen onnittelukäynnille. Juutun paikalle. Pois lähtiessä, autolle kävellessä ei sada kovin kovaa mutta ukkonen leimauttelee ja jytisee, myräkkä on aivan pään päällä. Parin kilometrin päässä meinaa autoni hukkua valtamereksi muuttuneeseen katuun. Viemärit eivät ehdi imeä kaduilta kaikkea taivaalta tulvivaa sadetta. Pakko pysähtyä bensikselle odottamaan pahimman myräkän laantumista.. Mikäs minulla on ajellessa kun on neljä rengasta joilla tasapainoilla, sääliksi käy niitä kahta motoristia jotka odottelivat kelin rauhtoittumista samalla bensiksellä.. Toivottavasti selvisivät ehjinä..

Keskiviikko: Kuinka pienet asiat voivat pelastaa päivän.
- Bensikselle tankkaamaan ajaessa ei löydy automaattia, mutta sisältä kävelee mies tankkaamaan autoni, pesee vielä auton ikkunat sinä aikana kun käyn maksamassa bensan. Suosittelen kaikille tankkausta Tullinpuomin Shellillä!
- Valikoin ruuhka-aikaan kaistan väärin, vilkkua näyttäessäni viereisen kaistan autoilija antaa tilaa ja päästää vaihtamaan kaistaa ongelmitta, vilkutan kiitokseksi.
- Postissa lähettäessäni asiakkaalle pakettia, postivirkailija toteaa että hänkin on joskus tuotteita käyttänyt, muttei henkilö jolta niitä on ostanut enää myy.. Annan käyntikortin ja sovimme tapaavamme lähitulevaisuudessa..

Seek and Destroy!! Sota hedelmäkärpäsiä vastaan on julistettu, kaikki keinot on sallittu, ideoita vastaanotetaan..

Ei kommentteja: