keskiviikkona, heinäkuuta 20, 2005

Sairas mieli

Tuntuu että viime aikoina uutiset ovat olleet täynnä pelkkiä kulonuhreja. Masentavaa. Eilen tuli neloselta vielä dokkari nuoresta naisesta joka oli isänsä seksiorjana vuosikausia. Sairasta.

Mikä saa ihmisen tekemään pahaa toiselle? Herääkö joku jonain aamuna päässään ajatus: raiskaampa tänään oman tyttäreni..? Sodat ja ns. sodankäynnin ymmärrän jollain tasolla, terroriteotkin ymmärrän siinä mielessä että terroristit varmasti kokevat jonkin oikeutuksen teolleen, he eivät ole saaneet sitä minkä mielestään ansaitsevat. Mutta sitten nämä kaikki muut kieroutuneet mielet. Rikoksen ymmärtää jos sittä on rikolliselle jotain hyötyä. No onhan insestissä tietysti se 'hyöty' että tekijä tyydyttää tarpeitaan välittämättä mitä teko toiselle tekee. Eihän rikollinen yleensä mietikään mitä kohteelle tapahtuu. Harvassa ovat ne Robin Hoodit jotka vievät vain rikkailta ja antavat hyödyn köyhille. Kyllä se oma napa on aina lähin riippumatta keneltä viedään.

Jotenkin tekisi mieli paeta koko pahaa maailmaa jonnekin autiolle saarelle ilman uutisia. Keräilisin kookospähkinöitä ja pyydystäisin kalaa ja eläisin vain itselle..

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihmismieli on usein niin käsittämätön. Ja etenkin sairas mieli.

Omanikin taitaa olla, ainakin huumorini. Mieleeni tuli typerä ajatus, että millainen mahtaa olla seksuaalirikosten Robin Hood?
Noh tiedätte kyllä vastauksen :D

-z- kirjoitti...

No, voihan tuossa ajatella saman kaavan mukaan kuin 'normaaleissa rikollisissa': ottaa rikkailta ja antaa köyhille, vaan onkos tuo sitten tulkittava niin että tuo RH olisi joko upea adonis tai venus joka raiskaa rikkaita.. Vai... *päästää likaisen mielikuvituksensa seunsuroituna lentoon*

Anonyymi kirjoitti...

Ei ei ei, älä päästä sitä lentoon, pliis :D

RH tietysti ottaisi yliseksuaalisilta ihmisiltä ja antaisi puutteessa oleville. Heh heh heh :D

-z- kirjoitti...

muuten hyvä, mutta jotta siinä olisi se rikollinen momentti, niin tuo ei päde, eiväthän yliseksuaaliset kokisi luopuvansa mistään... vai...?

Anonyymi kirjoitti...

Okei okei voitit, se sun raiskausjutska pitää sit saada mukaan :D

-z- kirjoitti...

Nih! Elä ala viäntää selevää asijoo sawolaisen kanssa..