maanantaina, heinäkuuta 04, 2005

amorin nuolia ja pistoksia


Kesän paras viikonloppu takana:
Lauantaina nautiskelua auringosta sekä ystävien häät.. ihanan selkeän yksinkertaista.. Morsian oli kaunis, sulhanen näytti komealta ja sää suosi juhlaväkeä (tietysti mukaan mahtui se hedelmällisyyttä lupaava vesisade). Jatkoille päädyttiin frendin kolmekymppisille makasiineille, josta sitten kotiutuminen erittäin extreme reittiä.. huh.. onneksi ei sattunut matkalla mitään.. ;)

Sunnuntaina sitten elvyskelin krapuloista aurinkoa palvoen, ja luonnollisestikin tarpeellinen nesteytys sekä hatulla suojautuminen unohtui, joten lopputulos oli auringonpistos (ei tee hyvää nukahtaa aurinkoon). Piti lähteä frendien kanssa suokkiin, no muu porukka meni minä en.. Iltapäivällä oli vielä vuorossa asiakkaalle meno porvooseen.. tuolla matkalla oikeasti auringon pistos vasta sitten jyräsi päälle, päätä jomotti niin ettei meinannut eteensä nähdä. Kotiin päästyäni S paapoi tuomalla juotavaa ja kostuttelemalla pyyhettä otsalleni viilennykseksi. Aamulla olinkin sitten jo ihan kunnossa hyvin nukutun yön ja runsaan nesteytyksen ansiosta.

Tänään on tullut nautittua hiukan lisää aurinkoa ja naureskeltua meidän "vauvoja". Pikkuiset kun tekevät ensimmäisiä lentoharjoituksiaan.. voi kuinka vaikealta voi näyttää parin metrin lento.. mutta tästä kaverista ainakin tulee isona maantiekiitäjä...

Ei kommentteja: