torstaina, syyskuuta 22, 2005

Vieraantumisia

Viimeisen parin viikon aikana on tapahtunut paljon, todella paljon. Eräs ehkä tietyllä tavalla merkityksellisin asia on tämän kirjoittamisen vähentymienen. Pähkäilen edelleen asioita kuten ennenkin, mutten vain ehdi istumaan koneen äärelle muokkaamaan niitä tallentuvaan muotoon. Toisaaltahan tämä on jopa harmillista (vaikka kaikki ne jotka väkisin joutuvat lukemaan juttujani huutavat hurraata) osa ajatuksista kun tulee ja menee jos niitä ei taltioi mihinkään 'todelliseen' muotoon... Toisaalta, ehkäpä kaikkien ajatusten ei ole tarkoitus jatkaakaan elämäänsä tässä maailmassa..

Osaltaan kiireeni, tai siis bloggailemattomuuteni aiheuttaa tuo täystuho tornado joka tänään oli sitten lopullisesti päättänyt pistää Vanhan herran paikan päreiksi.. No saa sitten pojat ihmetellä missä makaava kun ei ole enää pehmyttä paikkaa.. tai on jos tykkään rouhevuoteesta, vaahtomuovipatja kun on parin sentin paloina.. Heti kun löydän mihin piilotin turvaan kameran siirtopiuhan niin laitan kuvia nähtäville näistä tuhoista. Eihän näitä tuhoja kestäisi jos tuo otus ei muuten olisi niiiiin ihana.. JA mikä parasta, Aatu on herännyt aivan uuteen eloon. Ai niin, eikös joku fiksu joskus väittänyt ettei koirat diggaa sitrushedelmistä?? No meillä ainakin pojat juo pitkin päivää appelsiinin makuisia c-vitamiiniporeita... jos laittaa vierekkäin kupit joissa toisessa on poretabletti ja toisessa ei niin taatusti nuo kaksi kahjoa haluavat juoda sitä maustettua..

Huomenna pitäisi mennä taas pitkästä aikaa messuilemaan. Onneksi nyt on "rennot" messut, eli ei tarvitse päivystää osastolla, vaan voi ihmetellä toimintoja pitkin poikin muutoin.. Ehkäpä sieltä tarttuu löytöjä mukaan.. who knows.. Ai niin ja seuraavana perjantaina on sitten kynttiläilta, eli näin avoin kutsu kaikille syksyisille kynttiläfriikeille, perjantaina meille uppoutumaan syyspimeyden karkoittajien ihmeelliseen maailmaan...

Ei kommentteja: