torstaina, maaliskuuta 03, 2005

Maaliskuu

Taas alkoi uusi kuukausi. Tuntuu että aurinko on todellakin herättänyt meidän perheen. Tänäänkin olimme kaikki jalkeilla jo ennen kahdeksaa.. Täytynee lähiaikoina järjestää keittiön ikkunaan peittävämpi verho niin ettei valo hiivi salakavalasti jo ennen seitsemää makkariin. Vaikka makuuhuoneemme sijaitsee läntisellä puolen taloa, niin näköjään tuo veijari setä aurinkoinen luikertelee sinnekin.. toisaalta minähän nukun sielä varjoisammalla puolen joten valo ei niin äkkiä häiritse, mutta tuo meidän iltatyöläinen kärsii hieman..

Kuukauden vaihde on muutenkin tuntuviksi ollut uuden alkua. Nyt on kehitteillä muutama todella hyvä duuni-idea, toivotaan että hullun hyvät ideat muuttuisi toimivaksi todellisuudeksi.. kerron jutuista enemmän kunhan asiat varmistuvat..

Ihan kaikki ei ole mennyt kuitenkaan hyvän kaavan mukaan.. Muistatte ehkä Hugon, hurttimus jonka piti tulla meille Aatun kaveriksi ennenkuin meidän vanhan herran sairastelusta otettiin ressiä. No Hugolle löytyi viime viikolla uusi koti hartolasta. Eilen sitten kuului entiseltä omistajalta huonoja uutisia. Tarkkoja yksityiskohtia en tiedä enkä ala niitä tässä spekuloimaan, mutta tapahtuma kuitenkin oli se että Hugo oli purrut uuden omistajan äitiä käteen ja tästä oli sitten tehty päätös että koira menee koirataivaaseen.. Vaikken nähnyt tuota hurmuriherraa kuin yhden kerran niin silti tuntuu pahalta. Entä jos me olisimme sittenkin voineet ottaa sen, jos meille tuleminen olisi antanut fyysisesti terveelle koiralla muutaman lisävuoden. Toisaalta taas, entä jos koira meille tullessaan olisikin purrut naapurin muksuja.. siitä olisi voinut seurata katastrofi... *huokaus*

Jos nyt ottaisin ja päivittäisin sivustot vihdoin loppuun niin voisi olla mahdollista että ensi viikolla voisi taas olla kunnolla asiakaspalvelu avoimena..

Ei kommentteja: