maanantaina, maaliskuuta 14, 2005

Muanantai

Takana on aivan taivaallinen viikonloppu. Lähdimme lauantaiaamuna anoppilaan, meidän poppoo ja S:n sisko miehineen. Aatu piti huolen ettei lähteminen viivästynyt, hurttimus tuli herättämään klo 7.. olisihan sitä voinut vähän pidempääkin nukkua.. no toisaalta jäipähän enemmän aikaa viikonlopun viettoon..

Anoppi hemmotteli meitä taas herkullisilla ruuilla, lauantaina oli tarjolla makaroonilaatikkoa, keittoperunoita paria erilaista salaattia ja grillattuja lohimedaljonkeja. Jälkiruokana suussa sulavaa marjahyytelöä.. NJAM!!!

Sunnuntaina oli sitten vuorossa karjalanpaistia ja kahvin kanssa herkkuna juustokakkua.. S vihjaili että mun pitäisi tehdä juustokakkuja yms kotonakin.. yeah! toki, mutta mahtaisiko tuo kuinka kauan haluta katsella itseään tai meikäläistä ylipainoisena... ja toisekseen, eihän herkut maistuisi niin herkuilta jos niitä olisi jatkuvasti saatavilla...

Sunnuntaina tuli sentään käveltyä pieni lenkkikin, pakkanen paukkui kyllä yli kymmenessä asteessa ja viima tuntui ilkeältä, mutta onneksi aurinko paistoi, joten kävely oli sinänsä oikein jees.. matkaa ei kyllä varmaan kertynyt kuin vähän toista kilsaa, mutta Aatu näytti olevan sen jälkeen aika puhki, joten eipä enempää olisi kannattanutkaan...

Hyvin kyllä huomaa kuinka kodilta tämä talo tuntuu, en millään olisi malttanut viipyillä anoppilassa, eli onneksi kotiuduimme jo ilta seiskan maissa, sai asettua kotoisasti ollakseen eikä tarvinnut hötkyillä nukkumaan. Diilin jälkeen lämmitettiin vielä saunakin (tuotiin lisää puita anoppilasta) ja kyllä ne oman saunan löylyt maistui makealta.. ei sillä mielellään sitä saunoi anoppilassakin, sielä kun pääsee pesulle eri huoneeseen.. :)

Nyt onkin kiireinen viikko edessä, tai no mikä viikko, koko kevät näyttää ihanan kiireiseltä ja syksyllekin on jo lukkoonlyötyjä juttuja... :)

Ei kommentteja: