perjantaina, maaliskuuta 11, 2005

Turhaa vääntämistä

Välillä on todellakin niitä päiviä jolloin harmittaa kaikki ympärillä tapahtuva. Vaikka tiedän olevani todella itsekeskeinen paska, joka ei missään asiassa ota ketään muuta huomioon, niin siinä vaiheessa kun julkisesti tämä asia lyödään vasten kasvoja niin harmittaa koko syntyminen tähän maailmaan..

Mielenkiintoista sinänsä havaita kuinka paljon omat ratkaisut vaikuttavat kaikkien muiden elämään, sellaistenkin elämään joiden ei ole ajatellut koskettavan itseä mitenkään hirvittävän läheisesti. Samoin pidän erittäin mielenkiintoisena sitä että kun sotkee parhaan taitonsa mukaan elämäänsä, saa kyllä kuulla erinäisiltä tahoilta kommentteja jotka kertovat ettei toimintaa pidetä kovin yleisesti hyväksyttävänä, mutta kaikki kuitataan lopuksi lausahduksella:" omahan on elämäsi." Sitten kun pyrkii toimimaan "normien" mukaan ja tekemään asioita oikein ottaen huomioon sellaiset kenen elämään näillä ratkaisuilla on vaikutusta, niin kaikilta tahoilta tulee tuomiota kuinka väärin toimii kun ei otakaan ihan joka ikistä ihmistä tästä maailmasta huomioon...

Joten koko maailmalle tiedoksi annettakoon: Olen tästä päivästä eteenpäin päättänyt ajatella vain ja ainoastaan itseäni, tehden kaikki ratkaisut vain omien fiilisten ja tarkoitusperien mukaisesti riippumatta siitä miten muut ratkaisuni ottavat. Jos ns ystävät vetävät ratkaisuistani herneet nenään, niin varmaankin voin elää elämäni ilman heitäkin. Toisaalta en edelleenkään ole työntämässä ketään ystävää pois elämästäni, edellytyksellä että antaessani hänen elää omaa elämäänsä saan myös itse elää omaani. Apua olen valmis antamaan sitä pyydettäessä, samoin sen sijaan että odottaisin muiden vain huomaavan mahdollisen avuntarpeeni, aijon vastaisuudessa myös avata suuni ja pyytää apua sitä tarvitessani..

Ei kommentteja: