maanantaina, helmikuuta 28, 2005

Kevättä rinnassa

Ihana tämä keväinen auringon paiste. Uskomatonta kuinka nopeasti päivät ovat pidentyneet. Illalla on vielä valoisaa kuuden jälkeenkin ja aamulla aurinko alkaa pilkistellä jo kuuden seitsemän välimaastossa.
Viikonloppu meni nautiskellessa ihanasta auringosta runsaan ulkoilun kera. Ja tulipa todettua muutamaan otteeseen sekin että on ihanaa asua maalla kun voi hetken mielijohteesta ottaa kahvikupin ja mennä aitan päätyyn aurinkoon istuskelemaan. Tuolla oli todella lämmintä kun aurinko porotti pilvettömältä taivaalta eikä tuohon kohti edes tuullut.. Varokaa vaan kaikki kalpeanaamat, täältä on tänä keväänä tulossa hyvin paahdettua ihoa.. en malta odottaa kesää kun aamusta alkaen voi paistatella aurinkoterassilla läppäriä naputellen.. ja mikä parasta, täällä kun ei ole edes sitä häiritsevää liikenteen melua, eli kännykkään höpinäkin onnistuu samalla..

Aah, minä nautin suunnattomasti!!

2 kommenttia:

Minna Wilhelmiina kirjoitti...

Oi! Kateeksi käy tuo aurinkoinen maalaisidyllisi. Kyllä se tätäkin kaupunkilaista silloin tällöin kaihertaa, kaipuu maalaismaisemiin...

Ja todella kauniit maisemat sinulla näyttäisikin siellä olevan, kuvista päätellen. Olet löytänyt ihastuttavan paikan. :)

-z- kirjoitti...

Kiitos Wilhelmiina, paikka on ihana, täällä sielu lepää..