tiistaina, helmikuuta 15, 2005

Laaja-alaisuutta

Vihdoin ja viimein on koittanut se hurmaava päivä että laajakaista toimii... Tosin vielä on kesken wlan-asennukset, kohta langattomat bitit viuhtivat pitkin huushollia ja ah sitä autuutta kun kesällä voi pihalla istuskella läppärin kera auringossa ja bitit leijuvat maailmalle vapautuneesti..

Paras puoli tietenkin tässä netin toiminnassa on se että nykyään meikäläisen saa taas kiinni kännykästäkin kun känny ei yritä yhtä aikaa pitää GPRS yhteyttä ja puhelinverkkoa avoimena...

Tulimme juuri tuossa tunti kaksi sitten eläinlääkäriltä, tuomio oli tyly: Aatulla on erittäin paha nivelrikko oikeassa etutassussa. Röntgenkuvat olivat karua katsottavaa, pojan kyynärnivel näytti valehtelematta muhkuraisemalta kuin gladiaattoreiden ryhmysauva. Ensi viikolla on jatkotutkimuksia niin nivelten kuin varsinkin massun osalta. Mahasta kun löytyi epämääräinen kyhmyrä ja röntgenit paljastivat sekä maksan että pernan olevan suuresti paisuneet.. ensi viikolla sitten selviää onko kyse vain liikakasvusta vai jopa kasvaimesta ja onko edessä leikkaus vai mahdollisesti lopullinen uni..

Elämä maaseudulla on muutoin oikein nautinnollista, vieläkään täältä ei malttaisi lähteä mihinkään.. tosin viime viikonloppuna käväsin tampereella kääntymässä ja torstaina kääntyy salaman keula kohti lapinlahtea..

Ei kommentteja: