tiistaina, helmikuuta 22, 2005

ohutneuloja ja sähkötolppia

Jaa-a Aatu oli pieneläinklinikalla neljään asti. Eläinlääkäri soitti pariin otteeseen ja kertoi väliaikatietoja: Ensimmäisellä kerralla ei ultassa ollut löytynyt selkeää syöpäkasvainta, mutta maksa, perna ja lantioimusolmuke olivat kookkaampia kuin kuuluisi olla. Ekana tuli tietysti itselle kauhuskenario mieleen että aatulla olisi leukemia.. Onneksi nyt ainakin näillä näkymin ei siitäkään ole kyse. Sitten lääkäri sanoi että he ottavat ohutneulalla näytteen maksasta (ja kaiketi pernastakin)..

Iltapäivällä kun tohtori soitti hän kertoi ettei koepaloissakaan ole löytynyt mitään suoranaista syytä kasvuun. Seuraavana olisi sitten vuorossa verikokeet joissa selvitettäisiin lisämunuaisen kuoren liialliset kortisolituotannot, vai oliko se munuaisen lisäkuoren.. no kuitenkin huomenna aamulla aatu viedään taas paastotettuna klinikalle.. Pidetään peukkuja että homma nyt sitten selviää ja helpoimman kautta..

Ai niin, se sähkötolppa... Uudet ikkunat tulivat vihdoin.. pahuksen kuorkkikuski vaan ei osannut ajaa kerrostalon kokoista härveliään ja peruutti sen sähkötolppaan niin että talossakin kuului rysähdys.. Pois lähtiessä tuo sitten jäi kiinni puhelinpiuhaan ja repi sen irti seinästä mennessään... että tällaisia autokuskeja.. Jostain kumman syystä teki mieli sanoa jotta annas olla ku mamma ajaa auton täältä pois.. *virn*

Ei kommentteja: