tiistaina, lokakuuta 04, 2005

Tuhottu omaisuus



Jep, tänään meni sitten viimeiset parit pikkukenkiä.. Töistä tullessa oli eteisen kaapinovi auki ja todellakin ne viimeisetkin ehjät kengät syötyinä keskellä eteisen lattiaa.. Olen kyllä aina tiennyt olevani turhankin sitkeä käyttämään samoja kenkiä, vuodesta toiseen, mutta nyt viikon aikana on koko repertuaari mennyt uusiksi.. Hiukan harmittaa nuo viimeiset syödyt pp-kävelykengät, ne kun olivat todellakin suosikkini, mutta toisaalta asian valoisa puoli on se että nyt on pakko mennä shoppailemaan uusia kenkiä.. Jeee.. Olkoonkin ettei finanssipolitiikka olisi juuri tällä viikolla ollut hirvittävän suotuisa sen asian suhteen.. Mutta nou can doo..

Tapasin tänään koulutuksen merkeissä vanhaa ystävää, olin luullut että homma oli hänellä hyvin hanskassa, mutta ilmeisesti ihan niin ei ollutkaan. No toivottavasti keskustelutuokiosta oli apua, itse nautiskelin saadessani viettää aikaa iloisessa seurassa ja nähdessäni että jotakin avautui..

Elämme muutoksen aikoja kuten sanotaan. Huominen tuo muutaman ison sellaisen tullessaan...

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Heh heh, pikkasen hymyilyttää nuo luomukset... vieläköhän noista ilmastointiteipillä sais kasaan jotkut tossut kotikäyttöön??
"S"