tiistaina, lokakuuta 25, 2005

Onnellisuutta puolesta

"Aika kuluu nopsaan, kun paljon tapahtuu...." Päässäni soi taas lastenlaulut. No onneksi ei ihan vielä sentään joululaulut.. Viime ajat on todellakin olleet hektisiä niin ettei aikaa/motivaatiota ole oikein riittänyt päivittelyyn tänne. Varsinkin kun tarkoituksenani ei ole tehdä tästä ihan perinteistä 'Rakas päiväkirja'-tyylistä tapahtumien listausta. Vaikka oma kirjoituspuoli on ollut jotenkin tukkoista, niin silti olen käynyt lueskelemassa toisten blogeja. Ystävä- ja tuttavapiirissä näyttävät asiat löytävän oikeaa muotoaan.

"Salarakas" (En tarkoita nyt sen nimistä blogia)on putsannut pöytää ja monen vuoden vääntäminen näyttää pikkuhiljaa hakevan paikkaansa sen todellisen elämän rakkauden kanssa. Jotkut asiat vain on tarkoitettu tapahtuvaksi. Vaikka välillä on käynyt mielessä jotta unohtaisivat toisensa ja yrittäisivät elää omaa elämäänsä, niin minkäs sille voi jos ja kun sydän kuuluu toiselle. Hienoa että nyt on vihdoin nostettu kissa pöydälle ja ravistettu, nyt voivat alkaa rakentaa uutta tulevaisuutta siitä mitä karvojen alta paljastui. Olen todella onnellinen heidän puolestaan.

"Tulitukka" kävi hoitamassa finaalipaikan rock karaoken sm-skaboihin. Olin koko ajan varma että niin kävisi, vaikka neito itse yritti väittää meedioiden yms härpäkkeiden varoitelleen ettei pidä pettyä jos ei pääsekään jatkoon.. Meikäkin voisi perustaa ennustuspuhelimen ja antaa ympäripyöreitä vastauksia elämän suuriin kysymyksiin: "Löydänkö elämäni rakkauden?" "Jokaiselle meistä on joku varattuna jossain.." Täytyy järjestää itsensä kannustimeksi finaaliin. Way to Go Lady!!!

Virtuaalin ulkopuolella tapahtuu myös hyviä asioita: lääkärit ovat tyytyväisiä appiukon paranemisen edistymiseen, kärsivällisyyttä tämä vaatii, mutta on se ihmisen keho vaan melkoinen masiina kun noin korjailee itseään. Käly (vai oliko se nato) miehineen muuttaa uuteen kotiin, todella ihana huusholli, todella mukavalla alueella. Olen todella onnellinen heidän puolestaan.

Viimeinen viikko tätä tallennusprojektia jäljellä. Ensi viikolla alkaa uusi kuukausi ja uudet haasteet. Perheemme potee talokuumetta ja koirahepulia. Meikäläisellä on rytmihäiriöitä ja alipaineisuutta puhumattakaan syömishäiriöistä, mutta niistä kaikista illalla lisää jos ehtii/jaksaa/viitsii....

Ei kommentteja: