keskiviikkona, tammikuuta 11, 2006

Vierihoitoa

Uusi vuosi, uudet kujeet.. Hiljaista on ollut päivitysrintamalla, ei sillä etteikö olisi ollut aiheita kirjoittaa, monen monituista aatosta niin katkerasta tilityksestä verenluovutuken tökkimisestä kuin laadukasta ajattelua maailman menosta.. tämä päivittäminen vain on ollut niin vaikeaa joten meikäläinenkin on liittynyt näihin kirjoituspauseja pitäviin..

Se hyöty bloggailemattomuudesta on ollut että olen saanut paljon muuta aikaiseksi. Huushollissa on asioita pyörähtänyt uuteen uskoon, työelämä on siepannut vauhdikkaisiin pyörteisiinsä eikä parisuhteen tai sosiaalisen elämän puolellakaan ole valittamista - tästä voinemme vetää johtopäätöksen, että tietokoneella on sittenkin orjuuttava vaikutus..

Tänään keli on totaalinen katastorfi, onneksi osui vapaapäivä, niin ettei tarvitse edes kuvitella lähtevänsä mihinkään. Aamu on ollut aktiivista sähinää: Nokisutari kävi aiheuttamassa Wänelle päänvaivaa (onko tuo musta mies mukava vai pelottava...?), kaivomies kävi katsastamassa ongelmapesäkkeen voidakseen laskea hinta-arvion projektista.. Kaiken ohella olen jo pyöräyttänyt pari koneellista pyykkiä, imuroinut alakerran ja siivonnut joulun pois (vihdoin). Nyt pitänee uppoutua kirjanpidon ja muiden asioiden hoitoon jotta alkuvuosi sujuisi kevyesti omalla painollaan....

Ei kommentteja: