perjantaina, tammikuuta 20, 2006

Outoa...

Kohtahan tähän on vastanneet kaikki muutkin, joten lienee meikäläisenkin lisätä omat omituisuuteni virtuaalimaailmaan

1. Rakastan mitä epämääräisimpiä ruokia ja makuyhdistelmiä: piparkakkuja ja homejuustoa, mandariiniviipaleita ruisleivällä, suolakalaa, raakaa maksaa suolakurkkujen ja smetanan kera.. ja tietysti mausteet, perus makaroonilaatikkokin maistuu paremmalta chilikastikkeella kuin ketsupilla.. Lisäksi syön varsinkin liha-kana-kala-ruuat perusteellisesti: kanan koivista lihat, rustot ja jopa luuta jos se on mukavan rapsakkaa, samoin grilliherkut kaluan niin tyhjiksi ettei edes koiralle kannata antaa..

2. Olen epäjärjestelmällisyyden huipentuma: ympärillä on totaalinen kaaos, silti ei tarvitse kuin ojentaa käsi ja kaivattu tavara/paperi/vaate löytyy.. Tosin, joskus (myönnetään) koluan koko huushollin ympäri kolmeen kertaan vain todetakseni jonkin asian mystisesti kadonneen planeetalta..

3. Saatan saada hirvittävän hepulin jostain naurettavasta pikkuasiasta, kuten esimerkiksi unohtuneesta joulukortista, mutta ohitan elämän suuria asioita olankohautuksella: jos joku kuolee enkä ole paikalla estämässä sitä niin sitten niin oli tarkoitus..

4. pelkään puhelinta. Jos se soi olen varma että tiedossa on jotain pahaa, jos minun pitää soittaa jollekulle, saatan kuluttaa tunninkin miettien mitä aion sanoa ja mitä toinen mahtaa vastata.. onneksi on tekstiviestit ja sähköposti..

5. Voin nukkua missä vain. Nukahtamistani eivät häiritse musiikki, valot tai muukaan häiriötekijä. parhaita nukahdus paikkoja ovat olleet miksauspöydän alusta otaniemen teekkaribileissä (olin kuskina), asematunnelin raput ankkarock viikonloppuna vuonna kirves ja nappi.. Toisaalta nukun kyllä tarvittaessa hyvin "valppaasti", havahdun siihen jos koira alkaa kakoa oksennustaan talon toisessa päässä, tai läähättää päästäkseen ulos. Joskus väärään aikaan juotu kahvikupillinen saattaa valvottaa toivottua pidempään...

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ja sitten ne viisi salaista outoutta? :D

-z- kirjoitti...

Noh! Niitä ei ehkä vieläkään parane julkistaa... vaikkei niitä täältä kukaan lukisikaan