perjantaina, tammikuuta 13, 2006

Hyvää iltaa

Onhan taas ollut melkoinen vilinäpäivä. Perjantai 13. päivä... Joku olisi saattanut jopa säikähtää, mutta itse koin päivän harvinaisen onnistuneeksi, tai no, eihän tämä vielä ohi ole, mutta silti hyvä päivä...

Hassua kun pari päivää olen viettänyt kotikonttoria niin tänään töistä palatessa Wäntty vastaanotti jotenkin vaisuna. Ei häsäystä ei hötkyilyä, toki normaali intoilu pihalle ja välipalasta mutta muuten tuo on istunut vieressä kun olen puuhannut normaali työpäivän jälkeisiä rutiineja (lue = lukenut blogeja). Saapa nähdä kuulenko illemmalla tänään sattuneen jotain vai onko pojalla vain ollut ikävä... :)

Töissä sai hötkytä kuin pieni eläin, mutta jostain kumman syystä asiat näyttivät napsahtavan hyvin kohdilleen. Asioilla on taipumus järjestyä. Menttori-asia on pulkassa, tai no maanantaina se on pulkassa... Ensimmäinen "oma" markkinointijuttu otti askeleen eteenpäin ja muutama muukin projekti eteni..

Kaaos alkaa selkiytyä ja kiristävän kuristava tunne helpottaa pikkuhiljaa.. kuvittelisin... Nyt kaalilaatikon tekoon, pikkubroidi ilmaantuu kohta ja on aika vaihtaa viikonloppu päälle..

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hei kaalilaatikkoa, mun tekee kanssa mieli :D