keskiviikkona, tammikuuta 25, 2006

Jotain oikeaakin...

Hyvää iltaa!
Jostain kumman syystä ei tule nykyään enää päiviteltyä läheskään päivittäi, hyvä että edes viikottain.. Jossain määrin asia jopa harmittaa, toisaalta tämähän osoittaa vain sen että minulla on elämä!

Asioita on kyllä lukemattomia joista voisi kirjoittaa, pitkin päivää mielessä pyörii yksi jos toinen aihe josta tekisi mieli avautua (jotenkin tuntuu että olen tainnut tämän litanian kirjoittaa joskus ennenkin) mutta kun koneelle pääsee niin ei muista yhtään mistä oli ajatellut kirjoittavansa..

*****

Kävin tänään katsomassa Matti-elokuvan.. Njooh.. eipä siitä sen enempää.. tai no kun tiesin niin löysin itseni kahdesta kohtauksesta, katsomaan meneville voi antaa elokuvanautinnon pilaavan tehtävän: etsi piilojulkkis... *virn*

Huomenna on vuorossa Narnia, siltä odotan huomattavasti enemmän!

******

Työ/koulu/harrasterintamalla ei mitään merkittävää mullistusta, positiivista kiirettä ja uskoa lisäävää kannustetta, jos uransa huipulle kiivenneet ihmiset ovat sitä mieltä että olisin pätevä samaan, mikä minä olen heille vastaan väittämään? Täytynee alkaa täydentää kalenteria entiestään, lupaan itselleni kuitenkin saunaoluen vähintään pari kertaa viikossa ja kunnon irroittelun kerran kuussa.. katsotaan sitten kesällä jos on aihetta järjestellä uudelleen..

******




Taas on koirakuumetta
joutunee kuitenkin hillitsemään vielä intoilun... *huokaus*

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No ei vielä tolla vinkillä löydy :D

~e~ kirjoitti...

Hauskaa, minäkin kirjoitin avautumisen vaikeudesta. Ja vauvakuumeesta, melkein sama:)

Kirjotin sulle tonne blogiini, että ehkäpä joskus näemme taas livenä:)