lauantaina, joulukuuta 31, 2005

Viimeinen veto

Eilen kuvittelin etten enää ehdi blogata tämän vuoden puolella, toisin vain kävi. Tätä vuotta on jäljellä vajaat viisi tuntia ja tässä sitä istun koneen äärellä kirjoittelemassa puutaheinää..

Sen verran taikauskoinen olen että uskon vanhaan väittämään siitä että vuosi jatkuu samaan tapaan kuin on vaihtunutkin.. Pari vuotta sitten olin uudenvuoden kaverilla tampereella, sinä vuonna reissasin todella paljon. Viime uutena vuotena olin sitten kuskina kun aamulla piti olla tekemässä häämeikkiä, tämän vuoden aikan on tullut painettua töitä hulluna ja ajeltua tooooodella paljon. Tänään, niin tänään istun yksin (joo-joo karvatassut on seurana) ja otan aikaa vain itselleni. Ehkä tästä seuraa sitten se sopivasti humaltunut, itseään ajatteleva ja tasapainoinen vuosi.. Toivossa on ainakin hyvä elää.. :)
Kaikkea pientä hyvää naposteltavaa olen varannut, olutta ja likööriä on tarpeeksi naukkailtavaksi, tv:stä on tulossa sopivassa määrin mukavaa katseltavaa (nyt taustalla viihdyttää UIT) ja nukkumaan ajattelin mennä juuri siinä vaiheessa kun siltä tuntuu..

Nautin elämästä, lepään ja nostan maljan sille että milleniumista on jo esikouluikäisen verran aikaa, että enää ei tarvitse hötkyillä kuin pieni eläin sen takia että kalenterin vuosiluku vaihtuu uuteen..

Olkaahan ihmisiksi ja nauttikaa elämän iloista, ensi vuonnakin on aikaa murehtia!!
Hyvää Uutta Vuotta 2006

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hih, itsekin ajattelin leikkimielisesti, että millainen uusivuosi, sellainen koko vuosi. Makailin kullan kanssa sängyllä hyvien kirjojen parissa. Lepoa? Kyllä kiitos!

Onnea vuodelle 2006!

Anonyymi kirjoitti...

Jep, en yhtään ihmettelisi vaikka kohdallani vuosi tosiaan TAAS menisikin kokolailla sairastellessa, kuten vuodenvaihdekin...harmi vain että kultakin sairasteli, ja taisihan tuota pärskiä normaalia enemmän koirakin, joten kertakaikkiaanko SAIRASTA SAKKIA koko SAIRAALLOISEN VUODEN? Toivotaan nyt kuitenkin että kohdallamme ennusteet tekisivät edes pienoisen poikkeuksen...
"S"