perjantaina, joulukuuta 02, 2005

Monta pientä ajatusta

Aamulla junassa istuessa tuli mieleen että pitäisi mennä luovuttamaan verta, itsepäisyyspäivä lähestyy ja moiset pyhät aiheuttavat aina paljon liikehdintää. Juhlapyhinä tarvitaan veri-varastojen täydennystä normaaleja päiviä kriittisemmin.. No seuravaksi tuli sitten mieleen etteivät taida puoli kuntoista päästää luovuttamaan. Täytynee taistella tämä flunssan poikanen pois ensin.. Ehkä sitten maanantaina..

Työpäivä oli hektinen, puheluita, asioita, muistettavia juttuja... huonolla tuurilla maanantaina ihmetellään mikä kaikki jäi tekemättä ja mikä tehtyä väärin... Jotenkin mieleen on tullut ajatus ettei sitä odotettua "normaalia" rutiinia taida enää olla tulossakaan, entistä hektisempää, entistä mukautuvampaa.. Toisaalta nauroimme tänään että mitä sitten tekeekään kun raporttien tulostus toimii niinkuin pitäisi, varmaan heittelee tennispalloa seinään ja täyttelee ristikoita kaikella yli jäävällä ajalla.. Tuskin, eiköhän siihenkin taas täytettä löydy.

Ikävä kaukomaille. Koko viikon olen odottanut kieli pitkällä raporttia thaikkujen matkasta. Suunnittelilla Irkkula keväällä, pitäisi ehtiä pitkäksi viikonlopuksi hollantiinkin ja alkaa säästää omaa thaikkujen matkaa varten.. Aina näinä päivinä kun ulkona on kylmää, märkää ja pimeää haluan pois!! Kun taas sataa ripaus lunta joka heijastaa edes vähän avaruuden valoa, tuntuu paremmalta. Valoa, vaikka kylmääkin pelastamaan näivettyvä sieluni.

Koirasta tehdään rukkaset, tai saappaat, tai talvitakki. Jos tilaisi muutaman dalmatialaisen ja yhdistäisi ne tuohon tummaan lyhyeen karvaan, siitä voisi tulla näyttävä koirannahkaturkki.. Tänään oli sitten syöty lipaston kulma. Voi ***tu, vasta eilen nostin sen siihen kohtaan ja tänään se oli jo järsitty. Alan enempi ja enempi kallistua kuonokopan kannalle. Muuten kohta hommaan aseen ja teetän uuden taljan nojatuoliin.. Eikä mulla edes ole nojatuolia.

Haluaisin kirjoittaa kirjan. Juonenkin olen jo miettinyt valmiiksi, nyt pitäisi vain aloittaa, täydentää raakile runko ajatuksilla, tunteilla ja sanoilla. Puhaltaa sanoihin henki ja koskettaa. Pahoin pelkään että tälläkin kertaa käy kuten ennenkin, jaksan puolikkaan luvun ja hautaan sankarin tomuun odottamaan tulevaisuutta joka nostaa ajatukset takaisin parrasvaloihin..

Jos tänään, ja huomenna tekisi vihdoin sen joulun.. S lähtee huomenna lahteen väsäämään pyttyä paikalleen jne. Itse voin lähteä vasta la iltana tai sunnuntaina.. tosin voi olla etten mene koko viikonloppuna.. katsotaan, ehkä tämä flunssa pitäisi ensin potea kunnolla pois..

Ei kommentteja: