torstaina, marraskuuta 03, 2005

hammastikkutehdas piip-piiip-piip...

Oliskos joku hammastikkuja vailla. Hullu juniorimme on päättänyt tehtailla tikkuja.. koko kämppä on täynnä haapatikkuja. Positiivista sinänsä, kenkien tuhoamisesta on siirrytty vähemmän kalliiseen tuhoon, vaikka saunapuut vähenee niin vähemmän tästä onneksi on haittaa kuin mamman kenkien mutustelusta.. mutta miten joku jaksaa pureskella noita tikkuja halosta (35 cm pitkästä ja n 10 cm halkaisijalla...)

Wänttyrä on vissiin myös nielaissut vinkulelun pillin, koirasta kun kuuluu enempi tai vähempi koko ajan vaan piip-piip-piip.. vai onkohan sillä sisäinen kännykkä.. Onneksi ulkona sentään haukkukin irtoaa ja nuuskiessaan tuo kuulostaa ihan pölynimurilta..

Pari päivää sitten sattui hiukka äksidenttiä: S heitteli wäntylle frisbeetä ja kumartui sitten ottamaan lättyä maasta, koira (joka kuvittelee myös olevansa kengurun tai jäniksen jälkeläinen) pomppasi suoraan S;n nenään, tulos: ilmeisen murtunut nenärusto ja kaunis kenttäturvotus.. Onneksi tuli pari viikkoa sitten ostettua Lidlistä kylmätyyny joka onneksi oli valmiiksi pakkasessa, pahimmalta mustuudelta vältyttiin...

Voi elämä.. huomenna taas messuille.. tulkaahan morjestamaan viikonloppuna..

Ei kommentteja: