tiistaina, huhtikuuta 05, 2005

Mielenkiintoista

Vakioluettavissani Blogstarissa oli mielenkiintoinen pohdinta naisten "helmasynneistä". Tuli muuten mieleen minkä ihmeen takia noitakin kutsutaan helmasynneiksi, miksei lahjesynneiksi, tosin kyllähän joskus kuulee puhuttavan muillakin nimikkeillä, mutta kuitenkin... Onko tämä siis tulkittava niin ettei miehillä muka ole ollenkaan syntejä, vai ovatko heidän syntinsä sitten jo niitä perinteisiä perisyntejä (toisaalta kyllähän naisetkin niihinkin sortuvat)... Mutta siis, takaisin aiheeseen...

Voi kuinka oikeassa neiti BS oli tälläkin kertaa. Nainen voi olla toista naista kohtaan niiin paha peto että oksat pois. Itse olen työskennellyt niin naisvaltaisissa työpaikossa kuin miesvaltaisissa, ja täytyy kyllä myöntää että pääsääntöisesti viihdyin paremmin miesvaltaisissa paikoissa. Toisaalta tuo johtunee omasta luonteenpiirteistäni. Epävarmuus, sitäkin meikäläisestä löytyy, mutta ennenkaikkea myönnän kyllä tarpeen niin vaatiessa ( ja välillä vaatimattakin, pelkäksi huviksi) hyödyntävän heikkouttani. Minkä ihmeen takia pitäisi "heikon" naisen kantaa mitään painavaa jos lähistöllä on tarkoitukseen loistavasti soveltuva väline = mies. Toisaalta taas nautin suunnattomasti niistäkin tilanteista kun joku "rinssi uljas" rientää pelastamaan heiveröistä neitosta pulasta ja tuolla hetkellä käärin hihat ja tartun itse täydellä teholla tehtävään työhön, on se sitten autoon/moottoripyörään liittyvää problematiikkaa, tahi pesukoneen siirtämisestä pisteestä a pisteeseen b..

Mutta siis, vaikka nainen voi olla raaka, julma ja häijy kanssasisariaan kohtaan, voi tilanne olla myös erittäin toisenlainen, sen olen oppinut tässä parin viime vuoden aikana. Nainen voi todellakin olla myös lojaali kaltaiselleen. Toisaalta ehkäpä tuo lojaalisuus vaatii sen pienen varmuuden ettei oma asema ole uhattuna. Jos minulla on kaikki hyvin ja voin antaa toisillekin sen mahdollisuuden että heilläkin olisi kaikki hyvin, ehkä jopa paremmin kuin minulla niin miksipä ei. Mutta jos naisena tunne hetkenkin että asemani on tavalla tai toisella uhattu niin kummasti kaivautuu taas tiikerin kynnet esiin... toisaalta oikein "paijaamalla" voin taas rauhoittua kehräilemään nauttien omasta tilanteesta ja antaen toisten saavuttaa haluamansa..

Ei kommentteja: