maanantaina, helmikuuta 27, 2006

Arvoontumattomuutta

Pahus kun kiehahti taas. Tuntuu mukavalta saada positiivista palautetta tekemästään työstä. Aivan yhtä pahalta tuntuu se että seuraavassa sekunnissa koko palautteelta vedetään pohja pois: "olen tyytyväinen asiakas, sopisikos muuten jos tekisit seuraavan keikan alle puoleen hintaan..." Just!
Vaikka välillä lahjonkin asiakkaita eduilla ja alennuksilla, saatanpa joskus tehdä jotain ihan veloituksettakin, niin jollain minunkin on elettävä, ja varsinkin jos olen uhraamassa koko päivän viikonlopustani johonkin duuniin, niin haluan siitä kyllä myös kunnollisen korvauksen. Itse arvostan itseäni ja tekemisiäni, jos en jonkun mielestä ole pyytämäni korvauksen arvoinen, kertokoon missä voin parantaa tai hommatkoon tekijän muualta. Tuntuu todella pahalta kun arvoani "polkumyydään" tarjoamalla duunista alle puolet hinnastoni hinnasta. Ymmärrän kyllä tinkimisen, mutta jos hinnasta puhutaan /per kohde, hinnoittelulla niin tuolloin pitää kyllä olla valmis kunnollisiin hintoihin. Olisi sitten ehdotettu korvausta /päivä tyylillä ja loppujen lopuksi se kuinka kaiken ehdin hoitaa on minun ongelmani... Tällä hetkellä tuntuu etten edes halua mennä tekemään koko keikkaa..
Hemmetti!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Arvoasiaa siis täälläkin...

Niin, totta turiset siinä että sitä helposti pyytää toiselta hyvä-kaveri-hintoja, tajuamatta että toinen tekee TYÖTÄNSÄ. mm. taksikuskeilla on käsittääkseni sama ongelma, että heti luvat saatuaan puoli kaveripiiriä on hyvillään, koska "silloinhan sille voi aina kapakasta soittaa hakemaan...halvalla." Hyi hitto.