tiistaina, joulukuuta 05, 2006

priorisointia

Viime aikoina asiat ovat loksahdelleet kohdilleen. Vanha viisaushan sanoo jotta asioilla on taipumus järjestyä. Välillä tuntuu että kun vain malttaa lopettaa vastaan pullikoinnin niin asiat järjestyvät.. työrintamalla on ollut hoppua. Koirat ovat vieneet jonkin verran aikaa (näyttely tulossa ja papana ontuu), jopa sosiaalisia suhteita on tullut viime aikoina hoidettua.

Viime lauantaina oli ensimmäiset tämän joulunseudun "pikkujoulut", yhdistelmä ehkä parasta jouluateriaa (gourmet sellaista) tallibileitä ja rentoa meininkiä. Ajatuksena oli irroitella kunnolla, mutta lopputulos olikin vain pari lasia punaviiniä ja monta mukia kahvia ja hauskaa oli. Kotiutuminen puoli neljän maissa, autoillen. Eikä sunnuntaina krapulaa, väsymystä kyllä senkin edestä, mutta se suotakoon.

Uskon siihen että vuosi menee kuten on alkanut. no tämän vuoden osalta ainakin pitää paikkansa, viime uudenvuoden vietin Aatun ja Wänen kanssa kotona. S oli frendeineen kaupungilla. Alkoholipolitiikkani taisi olla se yksi olut.. no, eipä tänä vuonna ole tullut pahemmin missään käytyä, ja ne kerrat kun olen jossain ollut niin lähes aina autolla.. No yksi vai kaksi poikkeusta koko vuonna... En väitä että kaipaisin mitään järjettömiä ryyppäjäisiä tai liehumista kaupungilla joka viikonloppu, mutta ehkä sitä voisi pari kertaa enempi liikenteessä käydä.. No, nyt tulevana uutenavuotena ei tarvitse mennä päivänä töihin, joten aattoa voi juhlistaa vähän railakkaammin. Toisaalta edelleenkään en taida haluta jättää poitsuja keskenään kotiin kun raketit paukkuu ympärillä.. No, katsotaan jos vaikka saisi järkättyä jotain pientä kivaa.. :)

Ystävät rakkaat, en ole teitä unohtanut vaikken ole antanut kuulua itsestäni. Välillä tarvitsee voimansa itsensä liikkeellä pitämiseen elämän yrittäessä kiskoa mattoa jalkojen alta. Ei se tarkoita että olisin pulassa tai katoamassa mihinkään, päinvastoin, mikä ei tapa se vahvistaa. Ja olen onnellinen teidän puolestanne kun näyttää että elämät ovat löytäneet suuntansa. Silloin kun sinulla menee hyvin, tiedän Sinun pärjäävän ilman että olen lähelläsi. Olet silti ajatuksissani, ja tiedän että tarvitessani tukea olet puolestasi vain puhelinsoiton päässä...

Ei kommentteja: