lauantaina, kesäkuuta 03, 2006

Lazy day

Takana on suorastaan katastrofaalinen viikko. Kolleega jäi kesälomalle keskiviikosta, luonnollisesti juuri ennen laskutuspäiviä. Tuuraamaan tarkoitettu ihminen ilmoittaa keskiviikko-aamuna jäävänsä saikulle.. Jippii, pieni (?) katastrofi on valmis. Kuinka kaksi ihmistä selviää hommista jotka kolmellekin tekee tiukkaa.

No loppujen lopuksi voimme olla ylpeitä itsestämme: Laskutus hoidettu kunnialla pulkkaan ja lähes kaikki muukin asiaankuuluva pois päiväjärjestyksestä. Toivottavasti ensi viikko on rauhallisempi jotta ne tekemättömät hommat saa järjestykseen, sillä ei ole mukavaa palata lomalta vain huomatakseen töiden olevan tekemättä, sitä en haluaisi itse enkä näinollen toivo sitä muillekaan.

Työ hässäkkä heijastui tietysti osaltaan kotiinkin, kiukkuisuutta, väsymystä ja kun hommaan lisätään PMS-oireilut niin ilmapiiri on mitä parhain koiranpennun kotiuttamiseen... No, onneksi tuo meidän "kauhukakara" Wäiski on astunut isoihin saappaisiin ja ottanut hoteisiinsa pennun kouluttamisen. Tosin eipä koira toista sisäsiistiksi opeta, tai kerro ettei naapuriin saa karata.. :)

Tämä päivä on aamun meikkikeikan jälkeen mennyt lähinnä koulutus sivustojen selailuun, lepäilyyn ja ihmettelyyn. Kotonakin on liuta tekemättömiä asioita, mutten ole jaksanut nyt niistäkään stressiä ottaa, kyllä ne ehtii illemmalla, tai huomenna tai...

Huomenna jos ei sada niin voisin mennä verestämään muistoja Käpylän kyläjuhlille.. katsotaan..

Ei kommentteja: