tiistaina, kesäkuuta 20, 2006

L O M A

Yessh! sitä se on ollut perjantaista lähtien. Nyt alkaa hiljalleen ahdistus ja stressi hellittää. Lomakausi alkoi frendin häämeikillä. Pehmeä lasku, noin niinkuin ei täysin työtön päivä.. Lauantaina frendien kanssa terassille, ja siitä muutaman mutkan kautta tanssahtelemaan. Näitä harvinaisia hetkiä kun systerikin oli samassa porukassa. Hervotonta hihitystä ja ressin poistoa. Täytyy myöntää että kiitettävästi muutama olkkonen kihahti nuppiin, ei ole nimittäin muistikuvaa kuinka hakaniemestä tuli siirryttyä sörkkään. Ja tapahtuipa sellainenkin ihme että onnistuin hukkaamaan kapulani. Tuota aloin kaivatakin vasta iltasella, jolloin sain sitten vihdoin soiton systeriltä, tuo enkeli oli kerännyt jälkeen jääneen kapulan parempiin hoteisiin... :)

Sittemmin loma on ollut auringon palvomista ja koiria.. rentouttavaa elää ilman kapulaa.. Tosin kai tuo olisi aiheellista käydä noutamassa ennen juhannusta etten ihan täysin metsity..

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Hello
Ai siitä kutosen ratikalla tehdystä kulttuuriajelusta hakaniemen ja sörkan välillä ei jäänyt muistikuvia? Nooh, tuskin paljoa missasit, sitä samaa hervotonta kikatusta se oli sekin... ;o)
"S"