torstaina, marraskuuta 04, 2004

Vuokrasopimuksia ja uusia ideoita

Pari päivää on taas ehtinyt pyörähtää ettei ole ennättänyt kirjoitella kovin kummoisia.. Toissapäivänä soitti tuleva vuokraisäntä ja kyseli, koskas tekisimme vuokrasopimuksen? S:hän tekee jatkuvaa iltaa joten jouduimme sovittelemaan tuota ajankohtaa aamulle, parhaalta vaihtoehdolta vaikutti siis keskiviikko aamu klo 10. Aamu oli perinteisen ongelmainen, meikäläistä hermostutti niin vietävästi, vaikka eihän tuossa pitänyt olla mitään jännittämistä, ja maha oli totaalisen sekaisin. Varttia yli ysi makasin vielä olkkarin sohvalla tuskitelle kramppien kanssa ja odottaen että tuska laantuisi niin että voisi lähteä suihkuun... No kuin ihmeen kautta puoli kymmeneltä pakkasimme koko perheen autoon ja nokka kohti Myyrosta..

Aatu otti heti välittömästi koko mestan omakseen ja taisi samalla valloittaa vuokraisännänkin sydämen, jätkä kun päätti että hän menee taloon ekana, jotta tää on hänen koti.. *virn* Muutenkin talo näytti parhaat puolensa, ja aurinkoinen sää vielä teki kaikesta hieman parempaa.. Huoneet tuntuivat suuremmilta, piha vehreämmältä ja elämä auvoisemmalta.. tässä muutama kuva talosta ja piha-aitasta. Voin todellakin sanoa että uuteen kotiin muuttamista tässä todella odottaa.. :)

Tänään sitten tuhruisessa vesi-sateessa kävimme S:n ja Aatun kanssa ottamassa lisää mittoja paikoista, paljon on puuhattavaa ennenkuin kaikki on valmiina, saa nähdä kuinka hermot kestää herra perfektionistin kanssa, meikäläiselle kun olisi olohuoneen ja makkarin seinien remppaa lukuunottamatta riittänyt se että pyyhkii pölyt pois ja kantaa tavarat paikalleen....

Ei kommentteja: