sunnuntaina, marraskuuta 14, 2004

Levytystä ja ikkunoita..

Jipii, kyllä remontti on kivaa.. Eilen alkoi sitten kunnolla talon remppaus, S meni ennen puolta päivää talolle ja otti vuokraisännän kanssa olohuoneesta mittoja levytystä varten. Meikäläinen pakkasi autoon taas yhden lastin tavaraa ja ajelin aatun kanssa perässä. Poijjaat lähti hakemaan levyjä ja muuta remppamatskua ja meikäläinen jäi tyhjentämään autoa ja ihastelemaan auringonpaistetta. Perjantainen myrskytuuli ei onneksi ollut aiheuttanut vakavia vaurioita, mitä nyt piharakennuksen kattohuovat olivat lennelleet... Aurinko sai jopa houkuteltua meikäläisen tarttumaan haravan varteen ja haravoin parin neliön alueelta pudonneet lehdet. Turhaa työtähän tuo on, kun kuitenkin seuraava myräkkä lennättää taas kaikki lehdet haravoidullekin alueelle, mutta kävihän tuo hyötyliikunnasta..

Kello alkoi lähennellä kahta, joten soitin S:lle ja kerroin lähteväni sörkkään ja tuovani heille sitten sapuskat tullessani. Aatu jäi ihmettelemään maailman menoa uuteen kotiin.. nautiskeli hiljaisuudesta ja pellon takaa kuuluvasta koiran haukusta..

Ajelin varotellen, tie tuntuni aikas liukkaalta kun yöllä ilmeisesti oli ollut pakkasta ja ainakin varjopaikat vaikuttivat hiukan jäisiltä näillä superslickseillä.. Ajoin kauppakeskus Arabiumin parkkihalliin, painoin kuskin ikkunan avauspainiketta saadakseni parkkilipun.. kuului vain vaimea "tsuf" ja saatuani ikkuan auki tajusin että parkkimasiinassa lukee "vapaa ajo" lähdin eteenpäin ja painoin samalla ikkunan sulkijaa.. töks!! ikkuna ei sitten sulkeutunutkaan, tai sulkeutui osin mutta jäi kuitenkin 15 cm auki.. *huokaus* että tällainen päivä.. kävin ruokakaupassa, menin himaan ja laitoin miehille lasagnen ja ajelin sitten ikkuna avoimena takaisin sipooseen.. Täytyy todeta etten muista koska viimeksi olisi autoa ajaessa palellut sormia... *virn* Eli ei mikään ihme jos on hiukan aivot jäässä..

No sinäns loppu hyvin kaikki hyvin, illan mittaan saatiin levyt olkkarin seinille ja remontti napsahti askeleen eteenpäin... nyt sitten jatkamaan..

Ei kommentteja: