keskiviikkona, marraskuuta 10, 2004

Remonttia ja roudausta..

Pahus tätä elämän kiirettä.. Vaikka ja mitä on tapahtunut, pitäisi vain saada itsestään irti ja kirjoittaakin niitä ylös..

Viikonloppu meni töiden merkeissä, tai no lauantaina tuli kyllä käytyä hiukka shoppailulla ja talolla, mutta muuten lauantaina oli esittely ja sunnuntain olinkin sitten messuilla.. Mukavaa tavallaan tuo messuttelu, varsinkin kun on hyvä tuote minkä puitteissa siellä roikkuu.. toisaalta olisi kyllä tehnyt mieli olla jossain ihan muualla..

Maanantai oli sitten ihan normaali maanantai, käytiin starkissa ja muutenkin talolle tarveaineita suunnittelemassa. Ilta sitten meni normaalisti Mary Kayn merkeissä niinkuin aina maanantaisin..

Tiistai, just joo.. Armas puolisko kun oli nähnyt pahaa unta niin oli sitten aamusta asti supervittuuntunut, meikäläinen yritti miettiä pientä päätään puhki mistä nyt tuulee ja mitä mä nyt taas olen muka tehnyt.. no onneksi tuo illalla vaivautui sentään selittämään mikä oli kiukuttelun syy... ja sitten vielä väittävät jotta me naiset ollaan muka vaikeita.. Illalla roudasin jo autokuormallisen tavaraa talolle kellariin..

Tänään jatkui roudaus, kellarista kellariin yksi autokuormallinen ja sitten S:n kanssa purettiin kellarin käytävän valaistus.. seurasin mielenkiinnolla sähköisiä operaatioita, kuulostaa tosi turvalliselta kun toinen sanoo meisseli johdoissa jotta seiso siinä sulaketaulun vieressä ja jos hän alkaa saada sähköä niin pääkatkaisijasta virta veks.... *huokaus* no onneksi mitään niin vakavaa ei tapahtunutkaan.. tosin nyt sitten käytävän valoilla on ihan oma sielunelämä, toinen katkaisija toimii, toinen ei... toivottavasti lopullinen asennus toimii...

Ei kommentteja: