sunnuntaina, maaliskuuta 04, 2007

Pimennetty uusi kuu

Viime yönä kuulemma oli kuunpimennys. Sai olla, sen lisäksi että taivaan täydeltä oli pilviä niin taisin olla totallisesti kuutamolla unten mailla siihen kellonlyömään kun tuo olisi tapahtunut. Elämän hektisyys tuntuu kiihtyvän entisestään. Afun aktivoinnit sosiaalistamisen kanssa ovat aktivoineet osan viikonlopuista, omat koulutukset osansa. Arkena jos en ole töissä yhdessä paikassa, pyrin tekemään toista hommaa, ja jos en sitä tee niin opiskelut vievät aikansa. Johonkin väliin pitäisi vielä mahdutaa hiukan sosiaalista elämää ja parantaa kuntoa liikunnan merkeissä..

Tänään vierähti kolmatta tuntia räntäsateessa peko-treeneissä. Ensimmäinen kerta ja voin sanoa että sydän on menetetty taas kerran.. Wäiski osoitti suunnatonta intoa uusiin ihmisiin, sosiaalisia taitoja kanssakäymisessä toisten koirien kanssa ja kaikkiaan kerrankin totteli kuin unelma.. Ensi viikonlopun treenit jää väliin oman koulutuksen takia mutta sitten taas seuraavana olisi tarkoitus mennä ihmettelemään uusia oppeja. Toki hommia voi ja pitää treenata koto-oloissakin, mutta nyt edetään uusien vaihdeiden kanssa hitaasti turhia hötkyämättä. Haukku ja testailua muuten mielenkiinosta mahdutetaan kyllä päivittäiseen ohjelmistoon.

Tekniseen perheeseemme taitaa lähiaikoina tulla yksi uusi kännykkä tosin sitten tulee tietysti riitely kumpi pojista sitä saapi käyttää.... :)

Ei kommentteja: