torstaina, lokakuuta 12, 2006

Alaston planeetta

Täällä taas, ikuisuuksien hiljaiselo on tältä erää takana..
Voi kuinka raskas taakka on harteilta pudotettu tässä viimeisen viikon aikana. Rästi joka on painanut jo toista vuotta on nyt hoidettu lähes kokonaan pois häiritsemästä ja voin taas hengittää vapaammin. Nyt kun onnistuisi vain pitämään pöydän puhtaana ja asiat oikeassa järjestyksessä niin kaaottinen elämä voisi olla taakse jäänyttä... Toiveajattelua, tiedän, mutta saahan sitä haaveilla... *virn*

Tällä hetkellä pitäisi naputella kyllä täydellä teholla koulutehtäviä, mutta ressin poistuminen laukaisi myös syysflunssan ja lupasin itselleni antavani aikaa nautiskella vapaa illasta ja keskittyä korjaamaan pöytäkonetta ja järjestelemään tämän läppärin sisuksia..

Äkkikuolo haastoi meikäläisen paljastamaan palan todellisuuttani. No kaikki 3 aktiivista lukijaani tietävät minusta suuretkin salaisuudet, joten varmaankaan suurta ja mullistavaa ei paljastu.. Haasteeseen ei ilmeisestikään hyväksytä mitään ihan pikkujuttuja, niitä voisin kyllä paljastella mutta jotain "suurta".. No, suuria skandaaleja ei komerosta löydy (mitään ei ainakaan myönnetä) mutta jotain kaltaiseni narsistin itsetuntoa hivelevää kuitenkin: Minusta on kirjoitettu kirja. Ei kannata sännätä vielä kirjakauppaan tahi kirjastoon tutkimaan hyllyjä, olkoonkin että nimelläni sieltä löytyisikin teos, mutta tämä minusta kertova odottaa vielä kustantamossa julkaisuaan..

Täytyyhän sitä aina jokunen ylläri hihassa pitää...

Ei kommentteja: