lauantaina, toukokuuta 13, 2006

Suunnitelman muutoksia

Tarkoitus oli lähteä viikonlopuksi anoppilaan, no aamulla heräillessäni S totesi ettei mennä, ainakaan tänään, ajetaan huomenna sitten edes takas jos siltä tuntuu.. Sopii meikäläiselle, himassakin on rutosti tehtävää niin koti kuin firma-asioita joten ihan hyvä näin. Tosin täytyy myöntää, että sen jälkeen kun S lähti ajelemaan olen roikuskellut vain netissä, tosin välillä lienee hyvä "hoitaa sosiaalisia suhteita" edes netitse..

Kukan siemenet joiden piti liota yön yli ovat nyt lionneet viikon, jokohan nuo pitäisi istuttaa.. Eilen imuroin, mutta muuten pitäisi siivota ja pestä muutama koneellinen pyykkiä. Laittaa kirjanpito ajan tasalle, kirjoittaa kuukausikirje, viikkoraportti, asiakaskortiston päivitys, pakata maanantain luokkaa varten jne jne.. joten voi vain kysyä miksi minä tässä vielä istun.. *virn*

Melkoisen hektinen viikko takana. Tekemättömiä asioita joita sai hoidettua pois päiväjärjestyksestä, vain havaitakseen että kymmenen uutta asiaa täyttää tyhjiön. Uudet työtehtävät vaativat enemmän huomiota kuin entiset (jotka nekään eivät ole kadonneet mihinkään), näyttää pahasti siltä että tuntimäärät kasvavat. Toisaalta pitäisi ehtiä pyörittää omaakin kuviota täydemmällä teholla kuin tällä hetkellä. No täytynee vain tehdä lukujärjestys ja varata kaikelle oma aikansa..

Sain 23 vuosilomapäivää. Hurraa! Melkein neljä viikkoa, tai no tuleehan tuosta neljä viikkoa kun luonnollisesti osa lomasta sijoittuu juhannuksen ympäristöön.. Muuten päiviä on sitten ripoteltu miten sattuu, ja osa jäämässä talveenkin (etelään!!). Kumma juttu kuinka paljon lisäpontta työskentelyyn antaa ajatus siitä että jossain välissä saa hyvällä omallatunnolla potkaista kengät jalasta, nostaa jalat ylös ja vain relata, ja siitä vielä maksetaankin.. Toisaalta täytynee löytää jostain se off-nappula jolla kaikkien muiden asioiden hoitamisen saa kytkettyä pois päältä..

Kävin torstaina täyttämässä "kansalaisvelvollisuuttani" ja luovuttamassa 450ml. Kuulun tuohon kaikkein yleisimpään veriryhmään A+ josta on huutava pula tällä hetkellä. Toinen runsaalla vajauksella oleva on O-, joten ainakin näitä kahta edustavat mars mars... Oma lehmä tässäkin asiassa on taas ojassa, huomenna appi menee taas sairaalaan suurta leikkausta varten, joten varastoja tyhjenee taas, tosin toivottavasti tällä kertaa ei sentään sitä 99 pussia.. jos nyt menisi vaikka vain se yksi niin voisi sitten hehkuttaa kuinka satasella voitettiin aorttarepeämä.. :)

Nyt kukkien kimppuun jotta sitten pääseen katselemaan eteisen uutta lattiamateriaalia jotta sitten kohtapuolin saadaan pikku juniori noudettua kotiin... C ya!

Ei kommentteja: