tiistaina, toukokuuta 23, 2006

kaksi yötä enää

Vähiin käy päivät ennenkuin loppuu.. Kaksi yötä enää ja sitten Alfan noutoon. Tänään alkoi jo tulla paniikki, en minä halua mitään sisälle pissivää ja paskovaa rääpälettä joka ei tiedä mistään mitää, jotka ei tottele yhtäkään käskyä vaan tuhoaa ja rikkoo kaiken sen mikä Wänen jäljiltä on jäänyt ehjäksi. Toisaalta ajattelen jo orastavalla innolla niitä hetkiä kun saa kokea onnistumisen riemua siitä kun pieni (suhteellinen käsite juu) hurttimus istuu käskystä..

Tänään oli tarkoitus hoitaa jokunen rästihomma pois jaloista kuleksimasta, vaan toisin kävi, taas. S:n kiukuttelu nenänsä tukkoisuudesta sai jotain napsahtamaan ja aloin imuroida ja siivota. Yksi asia johti toiseen. S putsasi ilmanputsarin jota tässä huushollissa ei vielä kertaakaan ole käytetty. Sörkan aikaiset paskat olivat aika järkyttäviä, tuntui hurjalta ajatella että niin siinäkin pölyssä oli tullut elettyä ja hengiteltyä... No ennenkuin ilmanputsariin pääsi käsiksi se täytyi tietysti löytää.. Joten kellarin kimppuun... Kun S lähti töihin huomasin meuhkaavani kellarissa, löysin kadonneet autonavaimet ja paljon muuta tarpeellista ja tarpeetonta roinaa.. Kohtsillään huomasin kellon nakuttavan jo ilta kuutta joten ei muuta kuin lähikauppaan...

Kauppareissu sujui sutjakasti viikonloppuna huutonetistä hommaamallani fillarilla, kyllä tuolla 13 euron edestä ajelee.. Olin ajatellut tekeväni jauheliha-keiton. No yllätys, tänään ei kaupassa ollut jauhelihaa valmiina (kauppias olisi kyllä toki sitä jauhanut halutessani) joten katselin mitä muita herkkuja lihatiskiltä löytyi: patalihat, kolmesta eri lihasta valmiiksi tehty ja maustettu pataliha. Kysäisin sitten kauppiaalta mitäs hän veikkaa onnistuisiko lihakeitto noista patalihoista.. Hetken hiljaisuus.. no, juu... ei hänelle kyllä tuollainen vaihtoehto ollut tullut edes mieleen, mutta onnistuisi varmaan kyllä, lihat kun oli kuitenkin paistia ja kylkeä eikä lapaa kuten yleensä pataan tarkoitetut. Suositteli kyllä ettei kannata lisätä suolaa, sen verran messevät mausteet oli jo valmiina.. Tuolla nuo nyt porisee, saas nähdä mitä tulee..

Nyt vielä muutama asia paikoilleen ja sitten saunan lämmitykseen, vesisateen koleuttamat luut kaipaavat saunan lämpöön..

Ei kommentteja: