keskiviikkona, joulukuuta 15, 2004

Tunnistamattomia numeroita

Juu, ei ole pelkoa että kuvia tulisi ihan hetimiten tänne lisäiltyä, siis liittyen remonttiin ja uuteen kotiin, kuvia on kyllä kamerassa, ja nyt jo vihdoin sitten koneellakin, mutta niin kauan kuin toiminnat tapahtuu tuon GPRS-yhteyden kautta niin ainutkaan kuva ei liiku koneen ja netin välimaastoa... mutta odottakaas vaan kunhan laajakaista paukahtaa niin sitten..

En muista tuliko jo aiemmin mainittua että puhelimeni sekosi tuossa muuton yhteydessä. Onneksi kaikki välttämättömät yhteystiedot on löytyneet muista lähteistä, numerotiedusteluun ei vielä ole tarvinnut liian usein soitella... Mutta jänniä tilanteita on kyllä tullut, olen mm huomannut mielenkiintoisen piirteen ihmisissä, useimmat lähettävät tekstiviestin ilman allekirjoitusta.. Tänäänkin sain viestin jossa kyseltiin kuulumisia ja Heidin puhelinnumeroa... muutoin ihan hyvä mutta kun ei ole harmainta aavistusta keneltä viesti on (ei löytynyt fonectasta), ja tunnen neljä heidiä, joten kenenköhän numeroa kyseinen kyselijä on vailla... laiskuuttani en vielä ole eestynyt soittamaan numeroon, ja kysymään kuka sielä??

Muutoin elämä sujuu verkkaiseen tahtiin, olen mm huomannut että on helppo vältellä epämielyttäviä tehtäviä, nytkin pitäisi tehdä kirjanpitoa ajan tasalle ja soitella asiakkaille, mutta kun on niin paljon mukavamaa tiskata tiskit ja järjestellä huushollia, kirjoittaa blogia ja maksaa laskuja... *huokaus* juu juu, otan itseä niskasta kiinni ja aloitan työt, joten lupaan ja vannon että päivitän sivua vasta kun kuitit ja muut on järjestyksessä.. pitäisköhän mennä tekemään saunapuita.... *virn* ei vaan nyt kutsuu tylsät paperityöt..

Ei kommentteja: