perjantaina, toukokuuta 05, 2017

Omin siivin!

Ajauduin pitkästä aikaa omaan blogiin, kun kaivelin erästä muistoa menneisyydestä. Havahduin järkytykseen kuinka pitkä aika onkaan siitä kun olen viimeksi päivittänyt mitään. Elämä pyörii nykyään niin paljon facebookissa ja instagramissa että bloggaaminen on jäänyt kaikkiaan vähälle, ja se vähä mitä tulee kirjoiteltua kohdistuu sitten työblogin puolelle.

Ehkä tämä blogi olikin enemmän sellainen kasvun ajan tunteiden tuuletus. Nykyään kun elämä on tasapainoista, hyvää ja onnellista, eikä ole enää samalla tavalla angstin aiheita (tai en halua kiinnittää omaa tai muiden huomioita siihen angstiin), ei samalla tavoin tule kirjattua ajatuksia ylös. Vaikka varmasti kannattaisi. Samalla tavoin kuin nyt silmäilin menneiden vuosien kirjoituksia, naureskellen omalle suhtautumiselle elämään silloin joskus, samalla tavoin sitä varmasti joskus tulevaisuudessa varmasti lukisi näitä tämän päivän tapahtumia miettien mitä päässä on mahtanut liikkua näitä kirjoittaessa.

Joten, tehdään pieni tilannepäivitys.
Asumme yhä Juornaankylällä. Koiria on perheessä nykyään viisi. Koirien kuulumisia päivittelen facebooksivulleen www.facebook.com/hurjahurtaz. Vuosi pari takaperin sain kennelnimenkin (Hurjahurtaz) ja ensimmäinen pentue on suunnitteilla ensi vuodelle.

Työskentelen yhä yrittäjänä, painopiste nykyään enemmän hyvinvoinnin puolella, kun edustan Fitlinen ravintolisiä ja luotsaan omaa upeaa Heart of Silver Wings tiimiä tällä hetkellä tittelillä Executive Vice President, mutta Mary Kayn kosmetiikkatuotteet ovat yhä siinä rinnalla. 

Keväällä 2017 osallistuin Askolan kuntavaaleihin vihreiden listoilla. Tarkoitus oli vain kerätä kavereille ääniä, mutta lopputulos oli että olen varavaltuutettu. Joten politiikkakin näköjään vie ainakin jossain määrin mennessään. Sen lisäksi toimin Suomen Vinttikoiraliiton liittohallituksessa varajäsenenä ja vielä toistaiseksi Suomen puolanvittikoirat ryn hallituksessa..

Eli elämä on sopivan kiireistä, ympärillä on ihania ihmisiä ja voin kertoa että edelleen todellakin rakastan elämääni!

Ei kommentteja: