keskiviikkona, toukokuuta 27, 2009

ystävät

Tänään oli hetki aikaa kahdelle rakkaalle ystävälle. Ajatusten jakamista, tunteiden tuuletusta, hervotonta hihitystä ja ennenkaikkea niin kovin hyvä olo. Vaikka mieli on kuin pyörremyrskyn sekoittama, tuntui hyvältä kuulla että vaikutan rauhalliselta, yllättävän tyyneltäkin..

Jäin miettimään oliko tyyneys pelkkää harhaa. Huijasinko itseäni uskomaan että kaikki on niin hyvin että olen siksi rauhallinen? En usko. Tuntui että tiesin vihdoinkin mihin olen menossa, mitä tekemässä. Vaikkakin mieleni voi muuttua vielä lukemattomia kertoja, silti "kartta" on selkeänä mielessäni. Jokainen askel polulla tarkkaan suunniteltuna. Mikäli maisema muuttuu, jos tapahtumat eivät menekän kuten kuvittelin, voi suuntaa muuttaa. Mitään en ole kiveen hakannut. Mutta jos kaikki menee kuten mieleni karttakuva kertoo, tiedän päätyväni kehän kautta samaan pisteeseen ja silloin tiedän mihin suuntaan sen jälkeen on jatkettava..

Sain eilen kuunnella muutamaakin erittäin viisasta naista. Ja ymmärsin jälleen selkeämmin muutaman sellaisen asian jonka olen tiennyt jo kauan. Tänään laitoin oppejaan käytäntöön ja mikä ihaninta, sain heti huomata neuvojen tuottavan toivottua tulosta.

Ei kommentteja: