lauantaina, tammikuuta 06, 2007

Lomaaah

Jännä juttu, vaikka lomalla on ollut vasta yhden päivän (tai no kaksi jos tämänkin laskee). Eikä koirien kanssa lenkkeilyä lukuun ottamatta ole tullut vielä tehtyä mitään listalla olleista, niin fiilis on jo jonkin verran parempi. Kahtena aamuna olen saanut nukkua liki yhdeksään, juoda aamukahvit kaikessa rauhassa. Pestä pyykkiä, olla ja nauttia koirien seurasta.

Eilen iltapäivällä suuntasin sitten Ikeaan tuhlailemaan. Rentouttavaa, 1,5 tuntia kävelyä, ihmettelyä ja ideoiden hakemista. Tosin tuolla reissulla sain katoamaan kyllä 80 euroa taivaan tuuliin, vaikken oikein mitään edes vielä ostanut..Maanantaina on suunnattava tuonne uudestaan ja tuolloin S saa tulla mukaan tekemään hankintoja.

Suunnitelmissa oli mennä sairaalalle isoäitiä tervehtimään, mutta eipä tarvitse. Sairaalassa jylläävä vatsatauti (jep, se sama noro-virus jonka pari työkaveria jo on kitunut) on iskenyt nyt isoäitiinkin ja hänet on eristetty ulkopuolisilta.. Tällä hetkellä ei voi kuin lähettää toiveita yläkertaan että apua tulisi siitä suunnalta.. *huokaus*

Taloudessa on taas kaksi toimivaa tietokonetta.. Joten ei perheriitoja enää siitä aiheesta.. *virn*

Ei kommentteja: